De Wout-gekte barst steeds heviger los: zelfs de zebrapaden moeten eraan geloven op WK-parcours in Leuven

23 reacties

 • lieve rigo

  1 maand geleden
  Of het mag of niet het is mooi gedaan chapeau voor de Wout supporter (s)
 • Ruben Nagels

  1 maand geleden
  1: mag waarschijnlijk niet dat zebrapad. Allemaal grote mensen hier. Een beetje patriotisch zijn mag ook ni zo te merken. Ben wielerfans van kleins af. Ben sport fan en heb in buitenland gewoond toen Boonen wereldkampioen werd. Dat Italianen me toen kwam feliciteren en me toe riepen Belgica, Belgica. Trotster of fierder kan je op zo'n moment ni zijn! Dus Wout is de beste. En hebben ook Remco. Alleen te hopen dat hij en lampaert geen andere order krijgen van Lefèvre. Mooi zebrapad
 • Sophia de smet

  1 maand geleden
  Als 1 man achter wout ! Wat een kanjer ! Volksfeest Als hij wint
 • Theo Przeniczka

  1 maand geleden
  Zullen de andere renners maar thuis blijven
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Al die verf op de straten,is dat wel goed voor ons milieau ?.
 1. Zijn stad, zijn WK? Leuvenaar Jasper Stuyven rijdt zondag de speciaalste koers van zijn leven: “Je gaat hem zien openbloeien”
  PREMIUM
  WK Wielrennen
  3

  Zijn stad, zijn WK? Leuvenaar Jasper Stuyven rijdt zondag de speciaal­ste koers van zijn leven: “Je gaat hem zien openbloei­en”

  Hij woont ondertussen in Monaco en toch rijdt Jasper Stuyven (29) zondag een thuiskoers. Leuven is zijn stad, het WK wielrennen moet zijn koers worden. Als meesterknecht van Wout van Aert, of wie weet, als die het laat afweten, voor eigen glorie. Sowieso wordt het de meest bijzondere koers van zijn leven. Op zoek naar de Leuvense jaren van ‘Jappie’.
 2. Belgisch-Australische kledingcollectie voor de echte wielerfan
  WK wielrennen
  1

  Bel­gisch-Australi­sche kledingcol­lec­tie voor de echte wielerfan

  Om ook vestimentair helemaal in de sfeer van het WK wielrennen te baden, brengt het Belgische Çois Cycling Legacy een nieuwe kledingcollectie op de markt. Dat doet het in samenwerking met de Australische profrenner Mitch Docker (EF Education), die volgende week zondag afscheid neemt van het wielerpeloton met Parijs-Roubaix. Voor de gelegenheid fungeert Docker (34), die met ‘Life in the Peloton’ ook zijn eigen originele wielerpodcast heeft, als model voor de collectie samen met zijn boezemvriend en medeprof Luke Durbridge. Çois Cycling Legacy is van de hand van Tom Cools, kleinzoon van de in 1999 op 81-jarige leeftijd overleden François Cools, gelauwerd baanwielrenner en later gangmaker van onder andere Eddy Merckx en Herman Vanspringel, van wie hij ook nog ploegleider werd. De collectie bestaat uit t-shirts, sweater en een pet.