.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP/REUTERS/Belga

De snode plannen van de saboteurs: 4 vragen aan 4 buitenlandse kapers op de kust

WielrennenWout van Aert is de te kloppen man op het WK wielrennen. Daar is de wielerwereld het over eens. Maar er zijn kapers op de kust. Sonny Colbrelli werd Europees kampioen. Mathieu van der Poel maakt altijd en overal een kans, zelfs met een zere rug. Gouden olympiër Tom Pidcock won dit jaar al de Brabantse Pijl op de wegen van het WK. En Julian Alaphilippe zal strijden om zijn regenboogtrui te verlengen. Vier saboteurs vertellen over hun plannen. 

10 reacties

 • willem merken

  2 maanden geleden
  Ik hoop op een mooie en vooral veilige koers.
 • Aster Anderzen

  2 maanden geleden
  Wie zei gisteren dat dit jaar alles wordt gewonnen door de Italianen?
 • Luuk Smits

  2 maanden geleden
  Mathieu en wieltjeszuigen, men leest hier de gekste dingen. 😯
 • Ruben Nagels

  2 maanden geleden
  Typisch Vlamingen (Belgen) met de opmerkingen hier. Chauvinisme of trots zijn op Belgische sporters kunnen we niet. Echt wees dat wat meer! Italianen doen het, Nederlanders doen het, Fransen doen het. Neen wij Belgen zien onze trots liever afgaan. Denken altijd zelf beter te zijn dan die profs. En das ni alleen hier in wielrennen evengoed bij de voetbal. Go Belgium!
 • LEEN Floin

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Mathieu WK wordt . Ook al ben ik Belg .
 1. Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  14

  Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millime­tersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzeker­heid erna”

  Straks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”