Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel

WK wielrennenRemco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.

58 reacties

 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Met zo'n conditie zou ik er toch nog even Lombardije bijnemen. Hij staat eerst op de UCI ranking. Met nog één belangrijke wedstrijd te gaan, gaat hij vast die eerste plaats verliezen aan Pogaçar. Nog veertien dagen alle dagen wat losrijden en dan twee maanden met vakantie na een vereffende rekening die daar nog openstaat. Dit zou echt een gemiste kans zijn om hieraan te verzaken.
 • ivan chtuka

  4 maanden geleden
  Vingertje verwees naar het WK verleden jaar met al die commentaren erna .Zelf niet zo lang geleden veel bla,bla,.Awel,de mondjes zijn gesnoerd nu .Wout en Remco zijn concurenten ,maar verstandig genoeg om het sportief te houden .Super
 • Bilal Bruggen

  4 maanden geleden
  Super prestatie van deze jonge knaap. Wat een coureur zeg. Apetrots op hem en de hele Belgische ploeg. Wie nu nog twijfelt of kritiek heeft kent niets van wielrennen en is niet waard om aandacht te krijgen. België heeft opnieuw een wereldklasse kampioen die naast klassiekers ook de 3 grote rondes kan (zal) winnen. Respect en proficiat Remco!!
 • Dimitri De Witte

  4 maanden geleden
  @Danny Damiaens dat was bedoeld voor.mensen die constant kritiek spuien vooral op sociale media en nooit tevreden zijn met de prestaties van hem en vooral de Belgische delegatie (vorig jaar in Leuven) en tetecht want er zijn hier weer mensen voor wie het nooit genoeg zal zijn.
 • ann maris

  4 maanden geleden
  Proficiat Belgische wielerploeg,en zeker verdiend voor Remco 😘
 1. Zilveren Kopecky baalt, maar kan (na een hamburger en gin-tonic) ook genieten van haar straffe prestatie: “Het is toch een fantastisch resultaat”
  Play
  WK wielrennen
  83

  Zilveren Kopecky baalt, maar kan (na een hamburger en gin-to­nic) ook genieten van haar straffe prestatie: “Het is toch een fantas­tisch resultaat”

  Ongelofelijk! Annemiek van Vleuten - met een breukje in de elleboog - is wereldkampioene bij de vrouwen. Balen voor Lotte Kopecky, want zij sprintte nèt achter de Nederlandse naar zilver. Ze sloeg op het stuur, want was met voorsprong de snelste van de elitegroep. Maar met een gewiekste aanval deed Van Vleuten in het slot wat niemand nog verwachtte. Silvia Persico (Italië) werd derde. “Ik heb het gevoel dat ik het goud verlies”, vertelde Kopecky meteen na afloop, al besefte ze enkele uren later wel wat voor een straffe prestatie ze heeft geleverd: “Het is een fantastisch resultaat, maar je komt natuurlijk voor die regenboogtrui.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.