Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel

WK wielrennenRemco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.

58 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Met zo'n conditie zou ik er toch nog even Lombardije bijnemen. Hij staat eerst op de UCI ranking. Met nog één belangrijke wedstrijd te gaan, gaat hij vast die eerste plaats verliezen aan Pogaçar. Nog veertien dagen alle dagen wat losrijden en dan twee maanden met vakantie na een vereffende rekening die daar nog openstaat. Dit zou echt een gemiste kans zijn om hieraan te verzaken.
 • ivan chtuka

  2 maanden geleden
  Vingertje verwees naar het WK verleden jaar met al die commentaren erna .Zelf niet zo lang geleden veel bla,bla,.Awel,de mondjes zijn gesnoerd nu .Wout en Remco zijn concurenten ,maar verstandig genoeg om het sportief te houden .Super
 • Bilal Bruggen

  2 maanden geleden
  Super prestatie van deze jonge knaap. Wat een coureur zeg. Apetrots op hem en de hele Belgische ploeg. Wie nu nog twijfelt of kritiek heeft kent niets van wielrennen en is niet waard om aandacht te krijgen. België heeft opnieuw een wereldklasse kampioen die naast klassiekers ook de 3 grote rondes kan (zal) winnen. Respect en proficiat Remco!!
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  @Danny Damiaens dat was bedoeld voor.mensen die constant kritiek spuien vooral op sociale media en nooit tevreden zijn met de prestaties van hem en vooral de Belgische delegatie (vorig jaar in Leuven) en tetecht want er zijn hier weer mensen voor wie het nooit genoeg zal zijn.
 • ann maris

  2 maanden geleden
  Proficiat Belgische wielerploeg,en zeker verdiend voor Remco 😘
 1. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”
 2. Belgische beloften kleuren WK, maar schieten finaal tekort: wereldtitel is voor Kazak Yevgeniy Fedorov
  WK wielrennen
  5

  Belgische beloften kleuren WK, maar schieten finaal tekort: wereldti­tel is voor Kazak Yevgeniy Fedorov

  Geen vijfde Belgische medaille op het WK wielrennen in Wollongong. De Belgische beloften reden met een sterke Alec Segaert op kop een goeie wegrit, maar schoten finaal tekort. Yevgeniy Fedorov (prof bij Astana) werd wereldkampioen voor Mathias Vacek. Wereldkampioen tijdrijden Soren Waerenskjold werd derde. Jenno Berckmoes was eerste Belg op een tiende plaats, eerder deze ochtend pakte Vlad Van Mechelen wel eremetaal bij de junioren.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.