Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel

WK wielrennenRemco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.

58 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Met zo'n conditie zou ik er toch nog even Lombardije bijnemen. Hij staat eerst op de UCI ranking. Met nog één belangrijke wedstrijd te gaan, gaat hij vast die eerste plaats verliezen aan Pogaçar. Nog veertien dagen alle dagen wat losrijden en dan twee maanden met vakantie na een vereffende rekening die daar nog openstaat. Dit zou echt een gemiste kans zijn om hieraan te verzaken.
 • ivan chtuka

  2 maanden geleden
  Vingertje verwees naar het WK verleden jaar met al die commentaren erna .Zelf niet zo lang geleden veel bla,bla,.Awel,de mondjes zijn gesnoerd nu .Wout en Remco zijn concurenten ,maar verstandig genoeg om het sportief te houden .Super
 • Bilal Bruggen

  2 maanden geleden
  Super prestatie van deze jonge knaap. Wat een coureur zeg. Apetrots op hem en de hele Belgische ploeg. Wie nu nog twijfelt of kritiek heeft kent niets van wielrennen en is niet waard om aandacht te krijgen. België heeft opnieuw een wereldklasse kampioen die naast klassiekers ook de 3 grote rondes kan (zal) winnen. Respect en proficiat Remco!!
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  @Danny Damiaens dat was bedoeld voor.mensen die constant kritiek spuien vooral op sociale media en nooit tevreden zijn met de prestaties van hem en vooral de Belgische delegatie (vorig jaar in Leuven) en tetecht want er zijn hier weer mensen voor wie het nooit genoeg zal zijn.
 • ann maris

  2 maanden geleden
  Proficiat Belgische wielerploeg,en zeker verdiend voor Remco 😘
 1. Vader Vlad Van Mechelen - ooit de man achter ‘Pizza Hut’-hit - op JOE: “Doodjammer dat ik er niet bij kon zijn in Australië”
  WK wielrennen

  Vader Vlad Van Mechelen - ooit de man achter ‘Pizza Hut’-hit - op JOE: “Doodjammer dat ik er niet bij kon zijn in Australië”

  Een aandachtige wielerfan had het misschien al ergens gelezen, maar kersvers bronzen medaille bij de junioren Vlad Van Mechelen heeft een bekende vader. Francis Van Mechelen was jaren geleden het brein achter Dynamite en hits als ‘Toeter op mijn waterscooter’ en ‘Pizza Hut’. Sven Ornelis en Anke Buckinckx van JOE belden Van Mechelen - die tegenwoordig rondtoert met een gigantische opblaasbare dinosaurus - voor de gelegenheid nog eens op. “Doodzonde dat ik er niet bij kon zijn, ik werd ziek op de vlucht naar Australië en moest terugkeren.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.