Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Bondscoach Sven Vanthourenhout gelooft in succesvolle WK-symbiose Van Aert-Evenepoel: “Remco kan hier als een held uitkomen”

Wielrennen‘Wout en de rest.’ Leuke WK-plot, blockbuster in spe, strak geregisseerd door Sven Vanthourenhout (40). Hoe de bondscoach alvast zeven Belgen, inclusief Remco Evenepoel, op één lijn kreeg in dienst van kopman Van Aert? “Simpel: het was te nemen of te laten.” Nu die regenboogtrui nog.

17 reacties

 • Davinia Blieck

  1 maand geleden
  Ge zijt alleen maar een held als je wint. Mensen vergeten vriendendiensten heel snel.
 • Eddy Beernaert

  1 maand geleden
  Van Sven Vanthourenhout is al langer geweten dat hij iemand is met heel goeie mensenkennis! En dat blijkt nu nog maar eens. Zowel in de manier waarop hij zijn selectie maakte als ... en dat zullen we eind volgende week allemaal weten ... de manier waarop hij zijn 'team' kan klaarstomen voor zo'n belangrijke wedstrijd! En ja: Remco kan hier inderdaad als een held uitkomen, net zoals de 'ganse' selectie! Ik heb er vertrouwen in er een 'teamgeest' zal zijn dit jaar!
 • Freddy van Puymbrouck

  1 maand geleden
  Ook op de OS had Remco er als een held kunnen uitkomen, maar daar koos hij niet voor en dat wordt hem door veel wielerliefhebbers kwalijk genomen. Nu Remco de laatste weken heeft bewezen zeer sterk te rijden hoeft hij voor mij niet 100% voor Wout te rijden, hij mag ook zijn eigen kans gaan. Dan moet hij wel alleen weg kunnen rijden en zijn benen stilhouden als er snellere mannen mee zijn met hem.Het is vooral dat laatste waar ik twijfels over heb.
 • Gaston Miar

  1 maand geleden
  Hoe dikwijls heeft onze selectie al goed samengewerkt? Gaat het nu anders zijn?
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Denken de Van Aert fanatiekers dat hun Woutje achter Roglic of Dumoulin gaat rijden misschien ? En stel dat Lampaert meeschuift in een ontsnapping die lijkt te dragen tot het einde wat moet Yves dan doen ? Afstappen misschien omdat geen andere Belg wereldkampioen mag worden dan Mister Himself alleen ?
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Vanthourenhout vol lof voor Evenepoel en betreurt mindere communicatie: “Maar had niets veranderd aan uitslag”
  Play
  WK wielrennen
  45

  Vanthouren­hout vol lof voor Evenepoel en betreurt mindere communica­tie: “Maar had niets veranderd aan uitslag”

  Geen extra Belgische medaille bij de oogst van vier stuks, na Van Aert (zilver) en Evenepoel (brons), Vermeersch (brons bij beloften) en Segaert (brons bij juniores) in het tijdrijden. Een zure pil voor Sven Vanthourenhout en co, al besefte de bondscoach dat zijn ploeg weinig te verwijten valt. Alleen de communicatie kon soms beter, maar ook dan zou Alaphilippe nog wel gewonnen hebben, zegt Vanthourenhout.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.