Blijven Doorperen: BelOrta zorgt voor aparte steun op het WK-parcours voor Belgische ploeg en... Michel Wuyts en José De Cauwer

WK wielrennenBlikvanger op het WK wielrennen in Leuven: de vele leuzes op straat. We zagen al een zebrapad dat omgetoverd werd tot een ode aan Wout van Aert en nu steunt ook BelOrta onder het motto ‘Blijven doorperen’ de Belgische wielerploeg met aparte leuzes op het parcours. En ook Michel Wuyts en José De Cauwer ontbreken niet. Het duo geeft morgen voor het laatst samen commentaar. 

4 reacties

 • Jan Vanbriel

  1 jaar geleden
  @ Werner Van der Kelen , het is krijtverf zal na een paar regenbuien volledig verdwenen zijn, de belastingbetaler blijft in deze gespaard.
 • Gino reynaert

  1 jaar geleden
  Eindelijk zijn we van Wuyts verlost en ik hoop van de Cauwer ook en neem er Plankaert en zeker Nijs er ook maar bij. Ik ben beschikbaar
 • Werner Van der Kelen

  1 jaar geleden
  en, gaan ze de schilderingen ook verwijderen na het WK ? of gaat dat weer ten koste zijn van de belastingbetaler
 • François Nuyts

  1 jaar geleden
  Mooi om zien , hopelijk valt alles in de juiste plooi .
 1. Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”
  WK wielrennen
  14

  Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

  Gisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”