Bauke Mollema kreeg tijdens de gemengde estafette een zeemeeuw in volle vlucht tegen zijn schouder.
Volledig scherm
PREMIUM
Bauke Mollema kreeg tijdens de gemengde estafette een zeemeeuw in volle vlucht tegen zijn schouder. © Photo News

Beslist een vogel straks wie het WK wielrennen wint? “De finish van een WK in een broedgebied? Geen al te verstandige keuze”

Een Australische ekster of een meeuw zou wel eens kunnen beslissen wie komende zondag wereldkampioen wielrennen wordt. Remco Evenepoel werd tijdens een trainingsrit achtervolgd door een ekster, Bauke Mollema had al twee keer prijs: nadat een ekster hem had aangevallen, kwam hij ook onzacht in aanraking met een meeuw.

 1. Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  2

  Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”

  En wat als een debutant wereldkampioen wordt? Tom Boonen schuift er alvast eentje naar voor als zijn ‘dark horse’. Meet Quinten Hermans (27), outsider voor WK-goud. Heeft een zus als tuinman, een Mustang in de garage, een liefde voor Johnny Cash, een portefeuille op de beurs en de grappigste tatoeage ooit: 🙂. “Het leven is altijd zo serieus, en koersen is vaak heel erg afzien. Als ik op de fiets zit, is dit het eerste waar ik naar kijk.”
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.