BEKIJK. Zó reed Remco Evenepoel in verschillende trapjes naar regenboogtrui

WK wielrennenWow, gouden Remco! Er stond op het WK wielrennen simpelweg geen maat op. Eerst reed hij met een groepje naar de vlucht van de dag. Hij dunde mee die groep uit. Zonder krachten te sparen gooide hij finaal ook de laatste overblijver - Lutsenko - overboord. Wat een exploot. Bekijk bovenaan dit artikel hoe Evenepoel in verschillende stadia naar de wereldtitel knalde.

4 reacties

 • Jacques Hillaert

  2 maanden geleden
  Trots op de ploeg en zeker superfier op Remco en ook nog dit , eindelijk een kampioen die ons volkslied meezong , klasse.
 • Herman Degeest

  2 maanden geleden
  straffe prestatie ,ook voor gans de ploeg .
 • Claudine Simal

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat Remco met je titel. Maar ook proficiat aan de hele Belgische ploeg. Ze hebben nu eindelijk gereden als ploeg. Jullie mogen zeer trots zijn.
 • Ioni smet

  2 maanden geleden
  Ik denk dat nu wel duidelijk is dat Remco een hele grootte is proficiat
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. 
Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  17

  Tiesj Benoot breekt een lans voor de bondscoach en is overtuigd van sterkte van Belgische ploeg: “Ik denk dat iedereen Belg zou willen zijn”

  Zes weken geleden brak Tiesj Benoot (28) een nekwervel na een aanrijding met een auto op hoogtestage in Livigno. Zes weken moest hij een nekbrace dragen. In die tijd heeft Benoot gewandeld, aan zijn thesis gewerkt, zag hij zijn dochtertje opgroeien en kocht hij een huis. Hij kreeg bezoek van Wout van Aert, bloemen van Jonas Vingegaard en een telefoontje van Primoz Roglic. En hij keek koers. Naar Remco Evenepoel die de Vuelta won. En naar Wout van Aert die hij, van Hamburg tot Montréal, beter zag worden. Zijn pronostiek? “Van Aert, Pogacar en Remco op drie.” En voorts: “De meningen over de bondscoach staan zo haaks op elkaar dat ze bullshit zijn.”