Zoe Bäckstedt.
Volledig scherm
Zoe Bäckstedt. © Photo News

Bäckstedt pakt wereldboogtrui bij junioren op z’n Evenepoels: “Het was nochtans niet mijn plan om vroeg aan te vallen”

WK wielrennenZestig van de zevenenzestig kilometer reed Zoe Bäckstedt alleen. Elke kilometer reed ze verder weg van de concurrentie. De Britse steekt er bij de junioren met kop en schouders bovenuit. Een suprematie in een jeugdcategorie op het WK die we niet meer gezien hebben sinds Remco Evenepoel op het WK in Innsbruck.

0 reacties

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldtitel binnenhalen
  Play
  Schepdaal

  Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldti­tel binnenha­len

  Met nog prut in de ogen en gapende gezichten met wallen, kwamen ‘s ochtends vroeg om 6 uur de eerste supporters toe bij supporterscafé De Rustberg in Schepdaal. Hun Belgische wielerhelden strijden er op dit moment voor de titel tijdens het WK in Australië. Remco Evenepoel is hier natuurlijk hun grote favoriet. Stille hoop, vertellen de supporters. “Zolang het maar een Belg is”, wordt ook snel nog even weggelachen.