Van Aert en Evenepoel pakten zilver en brons op het WK tijdrijden.
Volledig scherm
Van Aert en Evenepoel pakten zilver en brons op het WK tijdrijden. © Photo News

Audiëntie met medaillewinnaars WK wielrennen op paleis gaat niet door

WK WielrennenDe Belgische medaillewinnaars op het WK wielrennen van de voorbije week zouden oorspronkelijk maandagnamiddag op het kasteel van Laken ontvangen worden door koning Filip. Op het laatste moment werd de audiëntie echter afgeblazen. Niet alle renners konden aanwezig zijn, ze zullen daarom gehuldigd worden op een ander moment.

11 reacties

 • Mieke Ponet

  1 jaar geleden
  Wout heeft zich weer niet zo goed voorbereid op het tijdrijden en meer op de weg, misschien is dit fout zou het niet ander om mogen zijn. Wat als Wout ook één maand alles op het tijdrijden zet en kijkt wat er gebeurt op de weg. Het is moeilijker wereldkampioen te worden op de weg dan in het tijdrijden gezien hij nu al tweede is op een paar seconden.
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Wat er te vieren valt , Van Aert zal nog wel enkele prijzen in de wacht slepen na het wielerseizoen voor opnieuw zijn schitterend jaar , staat nu eerste op de Wereldrancking sinds 21 september ! één mindere dag op het WK en velen hebben het daar blijkbaar moeilijk mee ! De Nederlanders hebben veel meer respect voor VDPoel als het iets minder gaat . Wout moet nog P Roubaix rijden zondag en sommigen zagen al van het uitstel bij de koning .
 • katy vercauteren

  1 jaar geleden
  Wie heeft er deelgenomen aan de ronde van Frankrijk, aan de olympische spelen, aan de ronde van Engeland ? Alleen Wout. De andere hebben zich beter kunnen voorbereiden op het WK. Ere wie ere toekomt. Stop met kappen op iemand als je niet bereid bent of instaat bent om het volledige plaatje te zien.
 • Raymond Deschamps

  1 jaar geleden
  Triest dat wel heel snel wordt vergeten hoeveel sportieve vreugde deze mannen ons al geschonken hebben. Of tellen magische overwinningen in de ronde van Frankrijk, Milaan Sanremo, of zilver in tijdritten op wereldniveau plots niet meer mee?
 • Peter De Baets

  1 jaar geleden
  Dat ze eerst eens deftig presteren. En het wordt tijd dat Evenepoel eens wat taktisch slimmer wordt en vriendelijker tegenover medecoureurs als hij er ooit nog iets van gedaan wil krijgen. Draait daar de hoogste wattages voor Piet Snot. Ik ken misschien niet veel van koers maar toch genoeg om te zien dat Evenepoel en Vanhoerenthout toch niet meteen slim koersen want dat ziet het kleinste kind.
 1. Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel
  Play
  WK wielrennen
  58

  Champagne, grappig één-twee­tje met Van Aert over dure vliegtic­kets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festivitei­ten na Evenepoels wereldti­tel

  Remco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.