Van Aert en Evenepoel pakten zilver en brons op het WK tijdrijden.
Volledig scherm
Van Aert en Evenepoel pakten zilver en brons op het WK tijdrijden. © Photo News

Audiëntie met medaillewinnaars WK wielrennen op paleis gaat niet door

WK WielrennenDe Belgische medaillewinnaars op het WK wielrennen van de voorbije week zouden oorspronkelijk maandagnamiddag op het kasteel van Laken ontvangen worden door koning Filip. Op het laatste moment werd de audiëntie echter afgeblazen. Niet alle renners konden aanwezig zijn, ze zullen daarom gehuldigd worden op een ander moment.

12 reacties

 • Mieke Ponet

  3 weken geleden
  Wout heeft zich weer niet zo goed voorbereid op het tijdrijden en meer op de weg, misschien is dit fout zou het niet ander om mogen zijn. Wat als Wout ook één maand alles op het tijdrijden zet en kijkt wat er gebeurt op de weg. Het is moeilijker wereldkampioen te worden op de weg dan in het tijdrijden gezien hij nu al tweede is op een paar seconden.
 • Johan Maddens

  3 weken geleden
  Wat er te vieren valt , Van Aert zal nog wel enkele prijzen in de wacht slepen na het wielerseizoen voor opnieuw zijn schitterend jaar , staat nu eerste op de Wereldrancking sinds 21 september ! één mindere dag op het WK en velen hebben het daar blijkbaar moeilijk mee ! De Nederlanders hebben veel meer respect voor VDPoel als het iets minder gaat . Wout moet nog P Roubaix rijden zondag en sommigen zagen al van het uitstel bij de koning .
 • katy vercauteren

  3 weken geleden
  Wie heeft er deelgenomen aan de ronde van Frankrijk, aan de olympische spelen, aan de ronde van Engeland ? Alleen Wout. De andere hebben zich beter kunnen voorbereiden op het WK. Ere wie ere toekomt. Stop met kappen op iemand als je niet bereid bent of instaat bent om het volledige plaatje te zien.
 • Raymond Deschamps

  3 weken geleden
  Triest dat wel heel snel wordt vergeten hoeveel sportieve vreugde deze mannen ons al geschonken hebben. Of tellen magische overwinningen in de ronde van Frankrijk, Milaan Sanremo, of zilver in tijdritten op wereldniveau plots niet meer mee?
 • rudy bryssinck

  3 weken geleden
  Klein van die gasten (wegens tijdgebrek) indien er één had gewonnen hadden ze de hele week tijd om hun euforie te verkondigen maar wat valt er te vieren?
 1. Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldtitel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint
  WK wielrennen
  30

  Elisa Balsamo houdt Marianne Vos van vierde wereldti­tel, Lotte Kopecky (16de) komt tekort in de sprint

  Elisa Balsamo heeft zich tot wereldkampioene wielrennen gekroond. De Italiaanse was na een sprint van een uitgedund peloton de betere van Marianne Vos die op een zucht van haar vierde wereldtitel strandde. Niewiadoma werd derde. Vas was vierde en werd de eerste belofte. Lotte Kopecky viel uit de top tien. Eerder op de dag was er bij de junioren de zege van de Britse Zoe Bäckstedt op het WK wielrennen.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 1. ANALYSE. De tactiek doorgelicht: kopman blijkt geen superdag te hebben, was er geen plan B nodig?
  PREMIUM
  WK wielrennen
  31

  ANALYSE. De tactiek doorge­licht: kopman blijkt geen superdag te hebben, was er geen plan B nodig?

  Eén kopman en zeven man in dienst op het WK wielrennen: de keuze om alles op Wout van Aert te zetten, leek op voorhand logisch, maar bleek uiteindelijk niet de juiste zet. De voorbeeldige Belgen reden zich de ziel uit het lijf voor hun kopman, maar die bleek geen superdag te hebben. Was er geen plan B nodig? En had bondscoach Sven Vanthourenhout de optie Remco Evenepoel niet langer achter de hand moeten houden? Een analyse van de tactiek.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.