Alaphilippe als held onthaald aan hotel van de Fransen, waar feestje losbarst: “Een groot moment”

24 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Leonard tonnelier : heel juist verwoord gewoon de waarheid 👍 Juiste vergelijking !
 • Eduard Dierckx

  1 maand geleden
  Voor Remco zal zeker ook een grote fles champagne klaar staan zeker!
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Het plan van de bondscoach werd perfect uitgevoerd. In iedere ontsnapping een mannetje mee en de koers zwaar maken. De Belgen reden als een echte 'wolfpack' om Van Aert in goede positie naar de streep te loodsen. Zeer sterke en soms iets te gretige Remco zorgde voor een schifting waardoor helaas ook Van Aert mee ten onder ging. Jammer, maar met deze renners en ingesteldheid kan een titel niet lang uitblijven.
 • Walter De Vuyst

  1 maand geleden
  @ Rik Capelle : de beste heeft gewonnen , daar bestaat geen twijfel over maar men moet een klasserenner als Wout Van Aert momenteel het nummer één op de UCI lijst niet afbreken . Kritiek spuien op anderen zegt veel over hoe mensen omgaan met hun frustraties .
 • Gaston Miar

  1 maand geleden
  Nee, de sterkste ploeg heeft gewonnen - Deceuninck/Quickstep.
 1. Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millimetersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzekerheid erna”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  14

  Michel Wuyts voor zijn laatste WK: “O God, bespaar mij de millime­tersprint. Van Aert versus Van der Poel en de wurgende onzeker­heid erna”

  Straks zit hij voor het laatste in de commentaarcabine van het WK wielrennen. Of hoe het ook voor onze columnist Michel Wuyts een speciale dag wordt in Leuven. Hoe ziet hij zijn laatste strijd om de regenboog tegemoet? “Verkies bleekblauw boven donkerblauw. Yves Lampaert, Tim Declercq en Remco Evenepoel, laat jullie niet overweldigen door een wenkende Asgreen of een overbluffende Alaphilippe.”
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.