Alaphilippe als held onthaald aan hotel van de Fransen, waar feestje losbarst: “Een groot moment”

24 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Leonard tonnelier : heel juist verwoord gewoon de waarheid 👍 Juiste vergelijking !
 • Eduard Dierckx

  1 jaar geleden
  Voor Remco zal zeker ook een grote fles champagne klaar staan zeker!
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Het plan van de bondscoach werd perfect uitgevoerd. In iedere ontsnapping een mannetje mee en de koers zwaar maken. De Belgen reden als een echte 'wolfpack' om Van Aert in goede positie naar de streep te loodsen. Zeer sterke en soms iets te gretige Remco zorgde voor een schifting waardoor helaas ook Van Aert mee ten onder ging. Jammer, maar met deze renners en ingesteldheid kan een titel niet lang uitblijven.
 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  @ Rik Capelle : de beste heeft gewonnen , daar bestaat geen twijfel over maar men moet een klasserenner als Wout Van Aert momenteel het nummer één op de UCI lijst niet afbreken . Kritiek spuien op anderen zegt veel over hoe mensen omgaan met hun frustraties .
 • Gaston Miar

  1 jaar geleden
  Nee, de sterkste ploeg heeft gewonnen - Deceuninck/Quickstep.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldtitel binnenhalen
  Play
  Schepdaal

  Feest in Schepdaal: vroege vogels zien hun Remco wereldti­tel binnenha­len

  Met nog prut in de ogen en gapende gezichten met wallen, kwamen ‘s ochtends vroeg om 6 uur de eerste supporters toe bij supporterscafé De Rustberg in Schepdaal. Hun Belgische wielerhelden strijden er op dit moment voor de titel tijdens het WK in Australië. Remco Evenepoel is hier natuurlijk hun grote favoriet. Stille hoop, vertellen de supporters. “Zolang het maar een Belg is”, wordt ook snel nog even weggelachen.