Remco Evenepoel en Wout van Aert enkele dagen voor het WK in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel en Wout van Aert enkele dagen voor het WK in Leuven. © BELGA

ACHTER DE SCHERMEN. “Zie ik dat goed? Heeft Van Aert een slechte dag?”: over onstuimige Belgen op het WK dat we niet konden verliezen

Achter de schermenDe mooiste koers van het jaar. Het beste WK aller tijden. De grootste anticlimax ook. Leuven 2021 moest en zou een Belgische wereldkampioen opleveren. Het werd een Franse. Ons land bleef achter met een gigantische kater. Het verhaal van Wout van Aert (27), Remco Evenepoel (21) en Julian Alaphilippe (29).

20 reacties

 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Nu WvA de beste in de cross is en er weer veel over geschreven wordt gaat de journalist nogmaals beginnen over dat mislukt WK waar WvA nooit kon winnen omdat hij de benen niet had.
 • Dirk Demol

  1 jaar geleden
  Als de Belgische wielerfederatie nu nog blijft samenwerken met deze bondscoach, hamlen we in de eerste 100 jaar geen WK meer binnen, kent niets van koers.
 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  Remco was geen ploegmaat van Wout. Wel van Julian.
 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  Remco is nog jong en moet nog leren na te denken eer hij iets zegt.
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Evenepoel moest niet op kop rijden, hij had zich moeten sparen om in de finale achter Alaphillippe te rijden. Hahaha, alsof hij dat mocht van Lefevre. En toch wel straf van de Fransman, noch de weken ervoor noch erna reed hij een platte prijs. Maar op het WK hopla stond hij er.