Luise Neck (vriendin van Julian Brandt), Ariadna Hafez (vriendin van Thilo Kehrer) en Sarah Kehrer (vriendin van Serge Gnabry).
Volledig scherm
Luise Neck (vriendin van Julian Brandt), Ariadna Hafez (vriendin van Thilo Kehrer) en Sarah Kehrer (vriendin van Serge Gnabry). © Photo News

Zorgden WAG’s mee voor vroege WK-exit Duitsland? “Spelers moesten op kinderen letten terwijl vrouwen selfies namen aan het zwembad”

Net als voor de Rode Duivels draaide het WK in Qatar ook voor Duitsland uit op een zware ontgoocheling. Die Mannschaft overleefde voor het tweede WK op rij de groepsfase niet. In een twee uur durende evaluatie kwam niet enkel het functioneren van bondscoach Hansi Flick - die mag aanblijven - aan bod, maar naar verluidt ook de aanwezigheid van de WAG’s in het spelersresort.

13 reacties

 • Alex Rasera

  2 maanden geleden
  Japan lijkt op een soort revelatie, Spanje VS Duitsland werd geroemd als een fantastische partij en tegen Costa Rica, ondanks wat spanning, hebben de Duitsers nog simpel gewonnen door het gaspedaal wat in te duwen. Eigenlijk geen slecht tornooi maar misschien ook beetje aanvaarden dat het geen simpele groep was?
 • roger van goubergen

  2 maanden geleden
  Ik kan me niet inbeelden dat tijdens de rustdagen in een grote ronde de renners aan het zwembad liggen met hun vrouwen en kinderen. Dat zijn echte sporters die leven voor hun sport. De voetballers zijn spelers zij spelen een spelletje. Dat is het verschil
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Voila, het is de schuld van de vrouwen. Seksisme troef.
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Herr Flick met zijn klikken en klakken buiten !
 • germaine asselbergs

  2 maanden geleden
  In het vervolg WAGs thuis laten.
 1. KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde
  Play
  19

  KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde

  Gekke taferelen daar in Buenos Aires. De tocht van de open spelersbus van de Argentijnse wereldkampioenen verliep gisteren niet zoals gepland. Er was gewoon te veel volk - liefst vijf miljoen mensen. En dus werden Messi en co. na een rit van vier uur weggebracht door helikopters. Diezelfde Messi en z'n Antonela hadden nadien alle moeite van de wereld om hun huis in Rosario te bereiken, want ook daar stonden duizenden mensen te wachten. Tijdens de chaotische parade, die her en der uitmondde in rellen, overleed één man. Een kind van vijf jaar ligt in coma.