Stadion 974, de meest opmerkelijke voetbaltempel van het WK in Qatar.
Volledig scherm
Stadion 974, de meest opmerkelijke voetbaltempel van het WK in Qatar. © Photo News

WK Qatar ook voor Stadion 974 voorbij: opmerkelijke containerconstructie wordt nu al uit elkaar gehaald

De 1/8ste finale tussen Brazilië en Zuid-Korea was de zevende en laatste wedstrijd op dit WK in Stadion 974 aan de kust in Doha. Het stadion, dat 974 zeecontainers als basis had, zal niet meer worden gebruikt en direct na het WK worden gedemonteerd. De arena zal daarna worden verscheept naar een ‘ontwikkelingsland zonder voetbalinfrastructuur’.

3 reacties

 • robert van nuffel

  2 maanden geleden
  mischien voor club brugge
 • Kelly Verlinden

  2 maanden geleden
  Ze kunnen dit voor ons land gebruiken. Veel goedkoper ook.
 • Mohamed Addou

  2 maanden geleden
  Prachtig initiatief 👍
 1. Onwezenlijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldtitel houden
  1054

  Onwezen­lijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldti­tel houden

  Wat een WK-finale! Emotionele rollercoaster. Onwezenlijk scenario, beslist in een thriller van een penaltyserie. 3-3 na 120 minuten, 4-2 na de strafschoppen. Dan toch in het voordeel van Messi (35), goed voor twee goals. Al deed WK-topschutter (8 goals) Mbappé in een waanzinnige tweestrijd nog beter met een ware hattrick. Maar de ultieme kroon was voor Messi, ook verkozen tot beste speler van het toernooi. Na zijn laatste WK-match voor de Albiceleste definitief God in Argentinië. Nu ook de wereldtitel op een haast ongeëvenaard palmares. In de voetsporen van Mario Kempes (1978) en Diego Maradona (1986) zijn land de allergrootste triomf bezorgd. Lionel Messi, el mas grande.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.