Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

WK in Qatar wordt het laatste van Lionel Messi: “Mijn beslissing is genomen”

WK voetbalLionel Messi (35) doet komende winter in Qatar een laatste gooi naar de wereldtitel met Argentinië. Dat maakte de superster van PSG bekend in een interview met het Argentijnse Star+. “Ik kan niet wachten tot we eraan beginnen.”

8 reacties

 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Hij zal voor de Argentijnen wel altijd in de schaduw van Maradona blijven staan, want Diego maakte Argentinië praktisch in zijn ééntje wereldkampioen in 1986. Dat is Messi nooit gelukt, en zal ook in Qatar waarschijnlijk niet lukken. Pélé, Ronaldo, Kempes, Maradona... allemaal werden ze wereldkampioen met hun land. Dat geeft toch nog altijd dat tikkeltje extra grandeur en onderscheidt de grootste wereldvoetballers van de gewone wereldvoetballers.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Enerzijds komen voetballers dikwijls terug op hun woorden en anderzijds was het een echt statement geweest om niet te gaan.
 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Inderdaad het enigste wat hem nog ontbreekt is het WK winnen met Argentinië het is hem zo gegund. Altijd rustige en bescheiden man naast het veld, loopt niet naast zijn schoenen zoals anderen die nog niet aan zijn tenen raken!
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ik had niet meegedaan in zijn plaats dat zou hem nog groter hebben gemaakt als mens niet als voetballer...😏...! Hij blijft een van de beste speler aller tijden met : pele,Maradona,Ronaldo,Cruijff
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Wel dan hoop ik oprecht dat Argentinië het WK wint. Dit is de enige trofee die nog ontbreekt voor deze magistrale speler.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.