WK-babe: "Iedereen wil met me trouwen"

VideoDe 17-jarige Axelle weet niet wat haar overkomt. De jonge West-Vlaamse haalde de nationale en internationale pers na de wedstrijd België - Rusland op het WK in Brazilië. Axelle volgde de wedstrijd in het Maracanãstadion in Rio de Janeiro.

 1. De 'masterclass' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK
  PREMIUM
  Rode Duivels

  De 'master­class' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK

  40 dagen geleden behaalden de Rode Duivels historisch brons op het WK in ­Rusland. Een rollercoaster is het geweest. Van vreugde, paniek, euforie, en ­verdriet. In zijn eerste interview sinds het WK doet Roberto Martínez de doos vol herinneringen open en signeert hij het nieuwe boek – dat van Euro 2020. ­"Sometimes, you need a bad result to become number ones."
 2. Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg
  WK voetbal

  Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg

  Hij had het allemaal al wel eens gezien, Didier Deschamps. Toen, in 1998, als speler, de voorbije zomer als trainer van Frankrijk. Het enige verschil met toen en nu, is dat de mensen hem toen vooral om een handtekening of nog te ontwikkelen foto vroegen, en nu om een selfie. Zoals een Belgische papa met baby in een restaurant aan de Azurenkust. Maar zowel toen als nu: het winnen van het WK bezorgde Deschamps (49) hetzelfde gevoel. Een zalige roes van opperste geluk.