Een ontroostbare Mbappé, na de verloren finale. Ook al probeerden president Macron en Argentijns doelman Martínez het nog.
Volledig scherm
Een ontroostbare Mbappé, na de verloren finale. Ook al probeerden president Macron en Argentijns doelman Martínez het nog. © AP

“We zullen terugkeren”: ontroostbare Mbappé krijgt steun van president Macron na verloren finale, maar toont zich strijdvaardig op Instagram

Véél frustraties bij de Fransen vanavond. Bij de voortijdig gewisselde Olivier Giroud en Ousmane Dembélé, maar ook bij Kylian Mbappé. Die was na de verloren WK-finale ontroostbaar, maar klonk vandaag op Instagram opnieuw strijdvaardig. “We zullen terugkeren.”

55 reacties

 • PAUL vancraenenbroeck

  3 maanden geleden
  als ze winnen zijn ze de beste van de wereld andersom is het de fout van iedereen, de tegenstander,de arbitrage,de geneeskundige begeleiding....lle alles ging fout!
 • Moers Patrick

  3 maanden geleden
  Binnen 10 jaar praten ze niet meer over Messi. Maar alleen nog over Mbappé. Want dit wordt de allergrootste allertijden.
 • Vanessa Mortier

  3 maanden geleden
  Het was al uitgemaakt dat Argentinië moest winnen. Ze hadden Fifa aan hun kant alsook de refs.
 • Rudy Chalmet

  3 maanden geleden
  Messi moest en zou winnen !! Dat was duidelijk in deze finale waar de arbitrage gewoon de mist in ging . Met stampen en kappen is dus de manier geworden om wereldkampioen te worden . Slagers als Depaul en Romero zouden van het veld moeten gestuurd worden , het woord "gretig" en "grinta" hebben hier niks mee te maken , het was vuile voetbal !!
 • hugo van der speeten

  3 maanden geleden
  Als Otamendi die bal wegtrapt ipv te klungelen blijft het 2-0
 1. Al wandelend naar een wereldtitel én een Instagramrecord: de finalecijfers van Lionel Messi
  WK

  Al wandelend naar een wereldti­tel én een Instagram­re­cord: de finalecij­fers van Lionel Messi

  Van de twaalf kilometer die hij in de WK-finale aflegde, wandelde Lionel Messi (35) er zeven. Meer dan de helft dus. Op het voorbije WK was er geen enkele speler die zo veel meters aflegde aan wandelsnelheid, maar de superster spaarde zijn energie voor de grote momenten. Negen andere Argentijnse spelers knapten het vuile werk op in dienst van zijn genie. Dit zijn de finale statistieken van Koning Messi.