Waarom Suarez beet: "Wie aan het einde van zijn reserves zit, heeft geen grenzen meer"

Het was hét moment van de wedstrijd tussen Uruguay en Italië: Luis Suarez die Giorgio Chiellini in de schouder beet. Geen kopstoot, geen duw, maar een beet. En dat niet voor het eerst: het was al de derde keer dat de aanvaller van Uruguay een tegenstander beet in een professionele voetbalwedstrijd. Opmerkelijk gedrag, maar waarom deed hij het?

 1. FIFA stelt Suarez in staat van beschuldiging: einde WK?

  FIFA stelt Suarez in staat van beschuldi­ging: einde WK?

  De wereldvoetbalbond FIFA heeft Luis Suarez officieel in staat van beschuldiging gesteld voor het bijten van zijn tegenstander, de Italiaanse verdediger Giorgio Chiellini. Na de wedstrijd van gisteren startte de wereldvoetbalbond een onderzoek naar de beet in de schouder van Chiellini. De Uruguayaanse spits wacht vermoedelijk een lange schorsing, zeker gezien zijn verleden. Het is de derde keer dat Suarez een tegenstander bijt in een professionele voetbalwedstrijd.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).