AFP
Volledig scherm
© AFP

"Waarom moest hij vertrekken?”: ruzie tussen Benzema, die wél kon spelen op WK, en Deschamps op spits gedreven

WK voetbalTussen Karim Benzema (35) en de Franse nationale ploeg komt het niet meer goed. Al zeker niet wanneer Didier Deschamps bondscoach blijft. Karim Djaziri, de makelaar van de Ballon d’Or, heeft nu nog wat olie op het vuur gegooid door bewijs te posten dat de blessure die Benzema het WK voetbal kostte, helemaal niet zo erg was.

6 reacties

 • Meert Dominique

  3 maanden geleden
  De ploeg draaide goed, geen ruzies. Zou Benzema hebben aanvaard om in functie van Mbappe te spelen. Mbappe niet verdedigen, hij wel?
 • BERNARDO MORALEDA

  3 maanden geleden
  Hij heeft geluk dat de Franse selectie zo goed is . Zijn coach en tactische eigenschappen zijn ver te zoeken.. het zou goed zijn nicht hij vertrekken en iemand aantrekken die aanvallend speelt..
 • Mohamed Arrahaoui

  3 maanden geleden
  Hij keert wel terug als Zidane het overneemt
 • rob jamers

  3 maanden geleden
  Met Benzema was toch beter geweest maar niet zeker dat ze kon winnen.
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Afwezigen hebben altijd ongelijk.
 1. KIJK. Zo is het om wereldtitel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijnse mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter
  Play
  1

  KIJK. Zo is het om wereldti­tel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijn­se mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter

  Wat een beelden. Ook al is het nog nacht in Argentinië: in Buenos Aires is een enorme mensenmassa op de been om de wereldtitel van Lionen Messi en co te vieren. Middenvelder Rodrigo De Paul zit op de open bus naast Messi en deelde op zijn Instagram al indrukwekkende beelden, net als onder anderen Angel Di Maria en Lautaro Martínez. Bekijk ze hierboven!
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkampioen beleven”
  Play
  46

  Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkam­pi­oen beleven”

  Vreugde, tranen, ongeloof. Alle emoties kwamen samen bij de Argentijnen. En niet in het minst bij Lionel Messi. Eindelijk die wereldtitel. Dat zorgde voor een immense ontlading. Eerst mocht hij als aanvoerder - in een Arabisch gewaad - de trofee in de lucht steken. Nadien werd zijn vrouw Antonela Roccuzzo en kinderen bij het feest betrokken. Om vervolgens op de schouders van zijn ploegmaats door het Lusail Stadium rondgedragen te worden. Op Instagram doken beelden op van een dansende Messi in de kleedkamer.