Louis van Gaal.
Volledig scherm
Louis van Gaal. © ANP

Van Gaal eens met kritiek, maar 4-3-3 komt (nog) niet terug: “Qatar wordt een schaakwedstrijd”

De roep om verandering weerklinkt ook in Nederland. De prestatie van vrijdag tegen Ecuador (1-1) tastte de onaantastbaarheid van Louis van Gaal lichtelijk aan. Men wil meer creativiteit en onbevangenheid – lees 4-3-3, Xavi Simons en Noa Lang. “Ik kan me vinden in de kritiek”, zei Van Gaal. Verandering is echter niet voor meteen.

4 reacties

 • Guy Lenie

  2 maanden geleden
  Schitterende trainer! Trekt alle aandacht naar zich toe en houdt zijn spelers uit de wind! Ook best wel grappig. Als België faalt, supporter ik voor onze Noorderburen. Hup Holland!
 • Erwin Van tilburg

  2 maanden geleden
  Prachtige trainer.. zou naar Rafc afscheid moeten komen nemen..België heeft geen opvolging meer het wordt stilletjes de komende jaren
 • urbain schotte

  2 maanden geleden
  Van Gaal : super toffe knul, geen gezever, recht voor de raap ! Hats off !
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Quatar moeten ze gewoon wegspelen maar geen overschatting...! Succes voor de bende van " Louis van Gaal " 👍...🤞
 1. De prijs voor de ‘ambtenaar van het jaar’ gaat naar deze medewerker op luchthaven tijdens WK-finale
  Play
  WK voetbal

  De prijs voor de ‘ambtenaar van het jaar’ gaat naar deze medewerker op luchthaven tijdens WK-finale

  “Boooeeeee”, riepen sommige passagiers. Maar de luchthavenmedewerker was vastberaden: de televisie moest en zou uitgaan op het einde van zijn werkshift. Zelfs al viel de spannendste finale van een Wereldkampioenschap voetbal ooit tijdens de penaltyserie in beslissende plooi. Zelfs al kon Lionel Messi zijn eerste WK-trofee pakken en Argentinië na 36 jaar zonder voor de derde keer glorie bezorgen. Neen, net voor Tchouaémeni ging aanleggen voor de derde Franse penalty en hun tweede misser, schakelde de man het toestel onherroepelijk uit.