Belga/PN
Volledig scherm
© Belga/PN

Storm boven de hoofden van Rode Duivels: spierblessure voor Kompany en ploeg uitgejouwd door deel van het publiek

554 reacties

 • RAY Robaye

  5 jaar geleden
  Geloof je nu echt dat de Belgen in hun kaarten laten kijken? Het had de eerste 30 seconden al goal kunnen zijn. Daarmee wisten ze al genoeg. Spelen de finale tegen Frankrijk of Duitsland. Beste speler van het tornooi Kevin De Bruyne zonder enige twijfel.
 • marc germeau

  5 jaar geleden
  De problemen rond de centrale verdediging duren al jaren, Martineze wist. Maar door met 3 CV te spelen, heeft hij het nog ingewikkelder gemaakt. Straks moeten, we kiezen tussen kwakkele Ciman, de CV van Celtic of Vermaelen, ook een eeuwig twijfelachtig geval. Martinez moet terug naar 2 centrale verdedigers, dan heb je tenminste Vertongen/Alderweireld, die van Tottenham.
 • Frans Van der Borght

  5 jaar geleden
  Talent genoeg? Inzet genoeg? Ploeg genoeg?....nee alleen geld te veel!
 • Jean Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Martinez weet al jaren dat Kompany en Vermaelen regelmatig gekwetst zijn...
 • Jean-Marc Carton

  5 jaar geleden
  Daarom worden ze geen wereldkampioen, Vincent zal er niet bij zijn. In plaats van de 'gouden' elf is er maar één goud haantje. De ploeg staat of valt met Kompany? Amai, dat belooft in Rusland, al kan het hen weinig schelen, de meesten wonen en werken niet in België en 'strijden' voor het vaderland kennen ze niet.
 1. ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis
  PREMIUM
  WK voetbal
  14

  ONS RAPPORT. “Lange tijd onzicht­baar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakma­kers, maar ook één buis

  Wat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.