Instagram/ANP/EPA
Volledig scherm
© Instagram/ANP/EPA

Sterling traint weer mee bij Engelsen na inbraak op het thuisfront, andere internationals verhogen beveiliging van villa’s

Na de inbraak op het thuisfront - waar voor zo’n 350.000 euro aan horloges werd gestolen - heeft Raheem Sterling vandaag weer meegetraind met zijn Engelse ploegmaats op het WK in Qatar. Sterling was zondag huiswaarts gevlogen om zeker te zijn dat zijn vrouw en kinderen honderd procent veilig waren. Intussen voeren andere Engelse internationals de beveiliging van hun eigendommen op.

11 reacties

 • annemie Caelen - kerkhoffs

  2 maanden geleden
  Kijk zolang ze gratis reclame blijven maken met wat ze hebben zal dit blijven gebeuren En wat hier iemand schrijft dat hij miljarden verdient laat hij zich dan in sloty,s uitbetalen
 • Peggy Leers

  2 maanden geleden
  Goed voor het milieu. Eens even over en weer naar huis. En wij moeten elektrisch rijden of met de fiets,.. ik begrijp dat je bij je familie wil zijn , blijf dan ook thuis als dat het belangrijkste is. En verdienen inderdaad zeker genoeg voor serieuze beveiliging of beveiligingsfirma. Maar horloges zullen belangrijker zijn zeker ?
 • Alain De Coene

  2 maanden geleden
  Hij mag nog veel geld verdienen , en beveiligingen kunnen voorzien, felt is je blijft van andermans bezittingen af
 • Patrick Van der Weyden

  2 maanden geleden
  Als je zoveel geld hebt kan er toch wel een degelijk camerasysteem vanaf of een privé beveiligingsfirma.
 • Bob Fréson

  2 maanden geleden
  Een kerel die miljarden verdient, heeft toch wel een paar honderd duizenden over zeker voor goed bewakingspersoneel en moderne degelijke alarm systemen die rechtstreeks in contact staan met de politie. Als die het niet kan betalen, dan kan niemand het niet.