De Rode Duivels tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland op 13 november 2021.
Volledig scherm
De Rode Duivels tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland op 13 november 2021. © Photo News

Sponsors Rode Duivels blijven weg van het WK: ook geen Jupiler-delegatie in Qatar

Er zal ook geen delegatie van biermerk Jupiler naar Qatar reizen voor het WK voetbal. Dat meldt biergigant AB InBev, verwijzend naar de mensenrechtensituatie in het land. Het bedrijf volgt zo het voorbeeld van onder meer ING.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.