De Colombiaanse journaliste Julieth Gonzalez Theran werd live op de televisie betast door een man in Rusland.
Volledig scherm
De Colombiaanse journaliste Julieth Gonzalez Theran werd live op de televisie betast door een man in Rusland. © rv

Seksisme groter probleem dan racisme op WK voetbal

WK voetbalSeksisme vormde een groter probleem dan racisme op het WK in Rusland. Dat meldt Fare Network, de organisatie die instaat voor de strijd tegen discriminatie in het voetbal.

1 reactie

 • Danny Yde

  3 jaar geleden
  yep, man, man, man niks mag nog, wa blijft ons nog over.
 1. Fellaini en Januzaj broederlijk naast Franse international die België uitschakelde
  WK voetbal

  Fellaini en Januzaj broeder­lijk naast Franse internatio­nal die België uitschakel­de

  De reacties van enkele Rode Duivels richting de Fransen na de verloren halve finale op het WK waren bijzonder scherp. Maar Marouane Fellaini en Adnan Januzaj hebben de strijdbijl klaarblijkelijk al begraven. De twee Rode Duivels gingen op de foto met drie Franse internationals. "Wanneer Paul Pogba, Samuel Umtiti en Steven Nzonzi de Wereldbeker naar LA brengen", lachte Fellaini op zijn Instagram-account. Uitgerekend met Samuel Umtiti, de verdediger die met zijn kopbaldoelpunt België uitschakelde op het WK in Rusland. Rivalen op het veld, vrienden ernaast. 'Big Fella' speelt uiteraard ook samen met Paul Pogba bij Manchester United en geniet net als de andere WK-internationals op de foto van enkele dagen vakantie in Los Angeles.
 2. ‘Maradona van de woestijn’ vernederde de Rode Duivels voor de ogen van de hele wereld, maar sprookje mondde uit in persoonlijk drama
  PREMIUM
  WK voetbal

  ‘Maradona van de woestijn’ vernederde de Rode Duivels voor de ogen van de hele wereld, maar sprookje mondde uit in persoon­lijk drama

  Exact 26 jaar. Zo lang is het geleden dat de Saudiër Saeed Al-Owairan de Rode Duivels op het WK van 1994 in de Verenigde Staten op een hoopje dribbelde. Een vernedering voor de ogen van de hele wereld. De Saudische koning Fahd overlaadde Al-Owairan met roem en rijkdom, maar twee jaar later belandde de ‘Maradona van de woestijn’ zelfs in de gevangenis.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge