Scoort Lukaku op WK in Qatar in dit afbreekbaar ‘containerstadion’?

Wk voetbalHet is nog ruim een jaar wachten op het WK voetbal in Qatar, maar intussen komen de werken aan de stadions in hun laatste fase. Zo ook in Doha, waar onder meer het Ras Abu Aboud Stadium in het oog springt. Een stadion gemaakt van... containers.

11 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  Dat ze maar eerst uit hun groei geraken op het WK ...🙄 Als ze 2e ronde halen zal al mooi zijn ... En zal Lukaku ginder ook knielen voor de slaven arbeiders die gestorven zijn om die stadions te bouwen ...
 • Samuel Verstraeten

  3 weken geleden
  1/16de finales op een WK met 32 landen? Ik denk het niet !
 • Jeroen DeBaere

  3 weken geleden
  @Marjan Frankie : De beste aanvaller van België, nog altijd zijn er mensen die geen goed woord over hebben voor Romelu. Een man met een goed hart, die strijd tegen racisme en terecht. Zoiets zou je toch moeten appreciëren, of net niet misschien ?
 • Christiaan GOETHALS

  3 weken geleden
  Marjan, vertel eens iets anders. Als den Rom er niet meer is zullen we huilen om terug iemand met hetzelfde scorend vermogen te hebben.
 • Koert Hendrickx

  3 weken geleden
  Vinden jullie nu echt geen andere titel dan dit. Waarom moet Lukaku weer vernoemd worden in een artikel over een voetbalstadion ? We weten nu al wel dat het de god is van jullie redactie. Voor veel mensen echter niet. Die gaan niet mee in die hype die rond hem wordt gecreëerd.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?