Scoort Lukaku op WK in Qatar in dit afbreekbaar ‘containerstadion’?

Wk voetbalHet is nog ruim een jaar wachten op het WK voetbal in Qatar, maar intussen komen de werken aan de stadions in hun laatste fase. Zo ook in Doha, waar onder meer het Ras Abu Aboud Stadium in het oog springt. Een stadion gemaakt van... containers.

11 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Dat ze maar eerst uit hun groei geraken op het WK ...🙄 Als ze 2e ronde halen zal al mooi zijn ... En zal Lukaku ginder ook knielen voor de slaven arbeiders die gestorven zijn om die stadions te bouwen ...
 • Samuel Verstraeten

  2 maanden geleden
  1/16de finales op een WK met 32 landen? Ik denk het niet !
 • Jeroen DeBaere

  2 maanden geleden
  @Marjan Frankie : De beste aanvaller van België, nog altijd zijn er mensen die geen goed woord over hebben voor Romelu. Een man met een goed hart, die strijd tegen racisme en terecht. Zoiets zou je toch moeten appreciëren, of net niet misschien ?
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Marjan, vertel eens iets anders. Als den Rom er niet meer is zullen we huilen om terug iemand met hetzelfde scorend vermogen te hebben.
 • Koert Hendrickx

  2 maanden geleden
  Vinden jullie nu echt geen andere titel dan dit. Waarom moet Lukaku weer vernoemd worden in een artikel over een voetbalstadion ? We weten nu al wel dat het de god is van jullie redactie. Voor veel mensen echter niet. Die gaan niet mee in die hype die rond hem wordt gecreëerd.