Scoort Lukaku op WK in Qatar in dit afbreekbaar ‘containerstadion’?

Wk voetbalHet is nog ruim een jaar wachten op het WK voetbal in Qatar, maar intussen komen de werken aan de stadions in hun laatste fase. Zo ook in Doha, waar onder meer het Ras Abu Aboud Stadium in het oog springt. Een stadion gemaakt van... containers.

11 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Dat ze maar eerst uit hun groei geraken op het WK ...🙄 Als ze 2e ronde halen zal al mooi zijn ... En zal Lukaku ginder ook knielen voor de slaven arbeiders die gestorven zijn om die stadions te bouwen ...
 • Samuel Verstraeten

  1 jaar geleden
  1/16de finales op een WK met 32 landen? Ik denk het niet !
 • Jeroen DeBaere

  1 jaar geleden
  @Marjan Frankie : De beste aanvaller van België, nog altijd zijn er mensen die geen goed woord over hebben voor Romelu. Een man met een goed hart, die strijd tegen racisme en terecht. Zoiets zou je toch moeten appreciëren, of net niet misschien ?
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Marjan, vertel eens iets anders. Als den Rom er niet meer is zullen we huilen om terug iemand met hetzelfde scorend vermogen te hebben.
 • Koert Hendrickx

  1 jaar geleden
  Vinden jullie nu echt geen andere titel dan dit. Waarom moet Lukaku weer vernoemd worden in een artikel over een voetbalstadion ? We weten nu al wel dat het de god is van jullie redactie. Voor veel mensen echter niet. Die gaan niet mee in die hype die rond hem wordt gecreëerd.
 1. ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis
  PREMIUM
  WK voetbal
  14

  ONS RAPPORT. “Lange tijd onzicht­baar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakma­kers, maar ook één buis

  Wat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.