Henderson en Bellingham vieren de eerste goal op het veld, waarna het feest ook na de wedstrijd doorging in het hotel.
Volledig scherm
Henderson en Bellingham vieren de eerste goal op het veld, waarna het feest ook na de wedstrijd doorging in het hotel. © AFP/Rv
Engeland ENG
3
EINDE
0
Senegal SEN
 • 38' Goal Jordan Henderson
 • 45'+3' Goal Harry Kane
 • 57' Goal Bukayo Saka

(Schaduw)favoriet Engeland wacht na zege tegen Senegal clash met Frankrijk, kwalificatie werd stevig gevierd in hotel

Acht verschillende doelpuntenmakers en een Jude Bellingham waar niemand over raakt uitgepraat. ‘Good vibes only’ bij de Engelsen, die klaar zijn voor Mbappé en Frankrijk. Engeland won zijn achtste finale op het WK voetbal met 3-0 van Senegal. Waarna, net als bij Nederland, het feestje losbarstte in het hotel.

6 reacties

 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  @ Rudy, Giroud is 7 (ZEVEN) jaar ouder dan Kane!!
 • Tom Vilchez

  2 maanden geleden
  Favoriet? Engeland? Laat me niet lachen. Met geluk en hulp van de scheidsrechter door.
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Engeland heeft tot nu toe maar zwakke tegenstanders gehad , en niet echt kunnen overtuigen . Tegen "les bleus" gaan ze dik tekort komen , net als de Rode Duivels zitten ze met oud vergaan bloed , zoals die Kane .... Giroud en Mbappé gaan daar rap gehakt van maken . "It's coming home " zal eerder zijn "It's never coming home " ... En terecht , bij Frankrijk zit véél meer talent .
 • Marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Bellingham wat een fantastische speler . Nog maar 19 jaar jong . top klasse
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Jammer dat senegal hun beste speler moet missen... Mané
 1. Van sip kokhalzend jongetje tot triomferende superpapa: hoe Lionel Messi baas werd over zijn lijf en evolueerde tot een wereldkampioen
  PREMIUM
  WK voetbal

  Van sip kokhalzend jongetje tot triomferen­de superpapa: hoe Lionel Messi baas werd over zijn lijf en evolueerde tot een wereldkam­pi­oen

  Zoek het contrast. De ene eindstrijd is de andere niet voor Lionel Messi. Twee WK-finales met twee gezichten, die voor hem synoniem staan voor zijn evolutie als voetballer en mens. Hoe evolueerde een sip kokhalzend jongetje in acht jaar tijd tot een trotse papa/superheld? En waarom gaf een handgeschreven brief van zijn oudste zoon hem dat laatste zetje?
 2. KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde
  Play
  19

  KIJK. Rellen, een dode en 5-jarig kind in coma: beelden tonen hoe zegetocht van Argentinië ontspoorde

  Gekke taferelen daar in Buenos Aires. De tocht van de open spelersbus van de Argentijnse wereldkampioenen verliep gisteren niet zoals gepland. Er was gewoon te veel volk - liefst vijf miljoen mensen. En dus werden Messi en co. na een rit van vier uur weggebracht door helikopters. Diezelfde Messi en z'n Antonela hadden nadien alle moeite van de wereld om hun huis in Rosario te bereiken, want ook daar stonden duizenden mensen te wachten. Tijdens de chaotische parade, die her en der uitmondde in rellen, overleed één man. Een kind van vijf jaar ligt in coma.
 1. Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkampioen beleven”
  Play
  46

  Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkam­pi­oen beleven”

  Vreugde, tranen, ongeloof. Alle emoties kwamen samen bij de Argentijnen. En niet in het minst bij Lionel Messi. Eindelijk die wereldtitel. Dat zorgde voor een immense ontlading. Eerst mocht hij als aanvoerder - in een Arabisch gewaad - de trofee in de lucht steken. Nadien werd zijn vrouw Antonela Roccuzzo en kinderen bij het feest betrokken. Om vervolgens op de schouders van zijn ploegmaats door het Lusail Stadium rondgedragen te worden. Op Instagram doken beelden op van een dansende Messi in de kleedkamer.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”