Roberto Martínez omarmt Romelu Lukaku nadat België vijfvoudig wereldkampioen Brazilië uitschakelde.
Volledig scherm
Roberto Martínez omarmt Romelu Lukaku nadat België vijfvoudig wereldkampioen Brazilië uitschakelde. © Photo News

Roberto Martínez: "Er zal nooit iets groter zijn dan Brazilië kloppen op een WK"

WK voetbalRoberto Martínez kan tevreden terugblikken op het WK in Rusland. De bondscoach van de Rode Duivels onthoudt vooral die historische zege tegen Brazilië in de kwartfinale en onderstreept dat hij altijd achter zijn speelwijze zal blijven staan. "Spelen zoals Frankrijk? Neen, zo is België niet", aldus de Spanjaard bij Sport/Voetbalmagazine.

51 reacties

 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Brons is mooi. Zilver is nog mooier en Goud is het summum.
 • Wendy Dams

  3 jaar geleden
  Aan al die azijn pissers!Martinez heeft zijn job heel goed gedaan en als je moet winnen zoals Frankrijk dan kan je beter verliezen en echte voetbal spelen(de woorden van eden hazard)dus als jullie denken dat jullie het beter kunnen.ga je gang!!!martinez gaat nog grootse dingen doen met onze duivels.ze mogen nu alvast terecht fier zijn op hun 3e plaats. Onze duivels hebben een geweldig toernooi gespeeld onder leiding van martinez!!!!
 • jos hemelaers

  3 jaar geleden
  Mooiprater Martinez verdoezeld bij deze dat hij gefaald heeft tegen de Frankrijk. Zijn lucky shot tegen Brazilie wordt de hemel ingeprezen alsof hij een tactisch wonder heeft verwezenlijkt. Ik blijf erbij, met een goeie trainer wordt Belgie wereldkampioen.
 • Jeoffrey Van winnendaele

  3 jaar geleden
  Uh jawel heer martinez en dat was frankrijk ook verslaan in de halve. Slechte quote, brazilie verslaan is idd mooi ma tis nog mooier om alles te winnen
 • Jeffry Labeau

  3 jaar geleden
  Hallo aan alle mensen hier. Iedereen geeft gelijk we moesten wereldkampioen worden met dit elftal maar je wordt dat niet op bestelling. Niemand heeft hier gefaald de coach niet de spelers niet het was en dubbeltje op zijn kant. Wat belangrijker is is wat wij binnen x jaren nog weten en dat is en verdomd goed wk in Rusland van ons klein België ik zou zeggen tous anssamble
 1. Belgische vlag krijgt voor Fransen na uitlatingen Rode Duivels andere betekenis: "Frankrijk - Frustratieland: 1-0"
  WK voetbal

  Belgische vlag krijgt voor Fransen na uitlatin­gen Rode Duivels andere betekenis: "Frankrijk - Frustratie­land: 1-0"

  We zijn nu meer dan een week verder, maar het treffen tussen Frankrijk en België in de halve finale van het WK blijft nog steeds nazinderen. Na de giftige prikken van enkele Rode Duivels over de speelstijl van Les Bleus werd onze vlag bij Franse Twitteraars synoniem voor "seum" wat zo veel wil zeggen als "frustratie". Ook een beeld uit de documentaire van het Franse televisiestation TF1 werd bewerkt tot: "Frankrijk - Frustratieland: 1-0".
 1. Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg
  WK voetbal

  Hoe Franse bondscoach op restaurant aan de Côte d'Azur na het WK zelfs een Belgische baby aan het wenen kreeg

  Hij had het allemaal al wel eens gezien, Didier Deschamps. Toen, in 1998, als speler, de voorbije zomer als trainer van Frankrijk. Het enige verschil met toen en nu, is dat de mensen hem toen vooral om een handtekening of nog te ontwikkelen foto vroegen, en nu om een selfie. Zoals een Belgische papa met baby in een restaurant aan de Azurenkust. Maar zowel toen als nu: het winnen van het WK bezorgde Deschamps (49) hetzelfde gevoel. Een zalige roes van opperste geluk.
 1. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp

 2. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"