AFP
Volledig scherm
© AFP
Tunesië TUN
1
EINDE
0
Frankrijk FRA
 • 58' Goal Wahbi Khazri

Raakt Tunesië z'n zege nog kwijt? Frankrijk dient klacht in tegen afgekeurde gelijkmaker Griezmann

Een nederlaag zonder gevolgen, maar mét een staartje. Een inspiratieloos Frankrijk - dat met een veredeld B-elftal speelde - verloor gisteren dan wel tegen Tunesië, de groepswinst kwam nooit in het gedrang. De Fransen willen zelfs nog een gelijkspel uit de brand slepen - volgens hen werd de late gelijkmaker van Antoine Griezmann op onrechtmatige wijze afgekeurd.

16 reacties

 • DAVY RENIERS

  2 maanden geleden
  Frankrijk heeft zich ooit geplaatst na een duidelijke handsbal tegen Ierland…toen was er ook niks tegen te doen en dat had veel zwaardere gevolgen!!!
 • David Borreman

  2 maanden geleden
  Wat maakt het uit 1 0 of 1.1?frankrijk was toh al door...en tunesie was er al uit,veel drama om niets
 • jurgen van den broeck

  2 maanden geleden
  Ze worden geen wereldkampioen de Franse groepwinaar en verliezen van Tunesië
 • Willem Becker

  2 maanden geleden
  Frankrijk heeft weer eens niet aan zijn sportieve plicht voldaan. Zo hebben ze Nederland ook eens geflikt omdat ze NL liever niet tegen zouden komen op WK 2018.
 • David Languedoc

  2 maanden geleden
  De goal is goedgekeurd van Frankrijk
 1. Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistieken
  8

  Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistie­ken

  Zijn laatste WK-optreden werd er, niet alleen dankzij de trofee, één voor de geschiedenisboeken. De finale was voor Lionel Messi zijn 26ste match op een WK - een record. Dankzij zijn goals in die finale is de Argentijn ook de eerste ooit die scoort in élke WK-ronde. Maar Messi was niet de enige die voor opvallende WK-statistieken zorgde. Van tiener aan de macht tot weinig schoten, maar veel goals.