AFP
Volledig scherm
© AFP
Tunesië TUN
1
EINDE
0
Frankrijk FRA
 • 58' Goal Wahbi Khazri

Raakt Tunesië z'n zege nog kwijt? Frankrijk dient klacht in tegen afgekeurde gelijkmaker Griezmann

Een nederlaag zonder gevolgen, maar mét een staartje. Een inspiratieloos Frankrijk - dat met een veredeld B-elftal speelde - verloor gisteren dan wel tegen Tunesië, de groepswinst kwam nooit in het gedrang. De Fransen willen zelfs nog een gelijkspel uit de brand slepen - volgens hen werd de late gelijkmaker van Antoine Griezmann op onrechtmatige wijze afgekeurd.

16 reacties

 • DAVY RENIERS

  2 maanden geleden
  Frankrijk heeft zich ooit geplaatst na een duidelijke handsbal tegen Ierland…toen was er ook niks tegen te doen en dat had veel zwaardere gevolgen!!!
 • David Borreman

  2 maanden geleden
  Wat maakt het uit 1 0 of 1.1?frankrijk was toh al door...en tunesie was er al uit,veel drama om niets
 • jurgen van den broeck

  2 maanden geleden
  Ze worden geen wereldkampioen de Franse groepwinaar en verliezen van Tunesië
 • Willem Becker

  2 maanden geleden
  Frankrijk heeft weer eens niet aan zijn sportieve plicht voldaan. Zo hebben ze Nederland ook eens geflikt omdat ze NL liever niet tegen zouden komen op WK 2018.
 • David Languedoc

  2 maanden geleden
  De goal is goedgekeurd van Frankrijk
 1. “De Fransen zijn opzettelijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwijgen

  “De Fransen zijn opzette­lijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwij­gen

  De meest controversiële tweet van de finale van het WK voetbal? Die kwam van de hand van Piers Morgan, de Engelse journalist die onlangs weer in de schijnwerpers stond als vragensteller van Ronaldo’s onofficiële afscheidsinterview aan Manchester United. Nadat Di María er 2-0 van maakte en Frankrijk werkelijk nergens was, tweette hij dat de Fransen “opzettelijk vergiftigd werden” om Messi toch maar het WK te kunnen schenken. En CR7 zelf? Die bleef - als meest gevolgde mens op de planeet op sociale media - stil over de finale.