Twitter
Volledig scherm
© Twitter
Nederland NED
2
EINDE
0
Noorwegen NOO
 • 84' Goal Steven Bergwijn
 • 90'+1' Goal Memphis Depay

Qatar kleurt straks oranje: Nederland plaatst zich dankzij zege tegen Noorwegen voor WK

WK voetbalNa het debacle in Montenegro heeft Nederland zich in eigen huis met wat uitstel toch kunnen plaatsen voor het WK in Qatar. Oranje haalde het in een lege Kuip met 2-0 van Noorwegen na een matige partij. De Noren verloren bovendien de tweede plaats in de poule nog aan Turkije, dat dus naar de barrages mag.

9 reacties

 • Eric Bex

  6 maanden geleden
  Al een geluk dat Nederland er bij is. Dat is tenminste een sympathiek buurland. Nederland heeft door de jaren heen altijd zeer sterke voetballichtingen gehad en Belgische topclubs maken hier nu nog gretig gebruik van. Heerlijk. Hup Holland 🧡. Veel en veel liever de Hollanders dan de Fransen hoor. Die uitgekookte gasten hebben ons het WK van 2018 gekost.
 • eric debanne

  6 maanden geleden
  Dikke proficiat voor de nederlanders ...👍 Welkom op het WK ... En laat ons hopen tegen elkaar in de 2e ronde ...indien we zover geraken ...🙄
 • Philippe Vanbelleghem

  6 maanden geleden
  proficiat aan de Noorderburen. De kroket , bier en versiering zal weer de dorpen en steden aandoen . Daar maken ze er alvast een feest van. .
 • Richard Robart

  6 maanden geleden
  Jan Boden. Er valt weinig te lachen nu? Hup Holland. Top
 • jan boden

  6 maanden geleden
  Laat maar gauw komen dat matchke, we gaan nog eens goed kunnen lachen denk ik.
 1. Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”
  WK Qatar
  5

  Na de sneer aan David Beckham hield Gary Lineker voet bij stuk: “Hoeveel miljoenen Qatar me ook wil geven, ik weiger”

  Hij zal er straks bij zijn voor de BBC wanneer het WK op 21 november van start gaat, Gary Lineker. Maar met de volle goesting is het niet. En Qatar moet hem niets vragen, zoals het dat onlangs nog deed om deel uit te maken van het rijtje presentatoren om de WK-loting in goede banen te leiden. “Wat ze me ook willen betalen, het antwoord zal neen zijn.” David Beckham dacht daar alleszins anders over.