Twitter
Volledig scherm
© Twitter
Nederland NED
2
EINDE
0
Noorwegen NOO
 • 84' Goal Steven Bergwijn
 • 90'+1' Goal Memphis Depay

Qatar kleurt straks oranje: Nederland plaatst zich dankzij zege tegen Noorwegen voor WK

WK voetbalNa het debacle in Montenegro heeft Nederland zich in eigen huis met wat uitstel toch kunnen plaatsen voor het WK in Qatar. Oranje haalde het in een lege Kuip met 2-0 van Noorwegen na een matige partij. De Noren verloren bovendien de tweede plaats in de poule nog aan Turkije, dat dus naar de barrages mag.

9 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Al een geluk dat Nederland er bij is. Dat is tenminste een sympathiek buurland. Nederland heeft door de jaren heen altijd zeer sterke voetballichtingen gehad en Belgische topclubs maken hier nu nog gretig gebruik van. Heerlijk. Hup Holland 🧡. Veel en veel liever de Hollanders dan de Fransen hoor. Die uitgekookte gasten hebben ons het WK van 2018 gekost.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat voor de nederlanders ...👍 Welkom op het WK ... En laat ons hopen tegen elkaar in de 2e ronde ...indien we zover geraken ...🙄
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  proficiat aan de Noorderburen. De kroket , bier en versiering zal weer de dorpen en steden aandoen . Daar maken ze er alvast een feest van. .
 • Richard Robart

  2 maanden geleden
  Jan Boden. Er valt weinig te lachen nu? Hup Holland. Top
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Laat maar gauw komen dat matchke, we gaan nog eens goed kunnen lachen denk ik.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.