Twitter
Volledig scherm
© Twitter
Nederland NED
2
EINDE
0
Noorwegen NOO
 • 84' Goal Steven Bergwijn
 • 90'+1' Goal Memphis Depay

Qatar kleurt straks oranje: Nederland plaatst zich dankzij zege tegen Noorwegen voor WK

WK voetbalNa het debacle in Montenegro heeft Nederland zich in eigen huis met wat uitstel toch kunnen plaatsen voor het WK in Qatar. Oranje haalde het in een lege Kuip met 2-0 van Noorwegen na een matige partij. De Noren verloren bovendien de tweede plaats in de poule nog aan Turkije, dat dus naar de barrages mag.

9 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Al een geluk dat Nederland er bij is. Dat is tenminste een sympathiek buurland. Nederland heeft door de jaren heen altijd zeer sterke voetballichtingen gehad en Belgische topclubs maken hier nu nog gretig gebruik van. Heerlijk. Hup Holland 🧡. Veel en veel liever de Hollanders dan de Fransen hoor. Die uitgekookte gasten hebben ons het WK van 2018 gekost.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat voor de nederlanders ...👍 Welkom op het WK ... En laat ons hopen tegen elkaar in de 2e ronde ...indien we zover geraken ...🙄
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  proficiat aan de Noorderburen. De kroket , bier en versiering zal weer de dorpen en steden aandoen . Daar maken ze er alvast een feest van. .
 • Richard Robart

  2 maanden geleden
  Jan Boden. Er valt weinig te lachen nu? Hup Holland. Top
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Laat maar gauw komen dat matchke, we gaan nog eens goed kunnen lachen denk ik.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.