ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

PORTRET. Cody Gakpo, hoop van Oranje en straks bij Man United opvolger van CR7? “Slangenmens met een geweldige traptechniek”

WK VOETBALHij is de sprankeling in de nieuwe zakelijkheid van het Nederlands elftal. PSV-aanvaller Cody Gakpo (23) scoorde al drie keer op dit WK en zit met Oranje in de kwartfinales. Een portret van Hollands hoop, in de zomer nog gelinkt aan Leeds, aartsrivaal Ajax en vooral Manchester United.

2 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Zal nog vele boterhampjes mogen eten en vooraleer het niveau te halen van Ronaldo als die destijds ...🙄...! Komt nog niet an zijn enkels ...
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  Hup Holland hup Holland toon maar wat je kan succes.
 1. Franse bondsvoorzitter kaart “abnormale excessen” van Argentijnen tijdens wereldtitelviering aan: “Het ging veel te ver”
  Play
  WK voetbal
  62

  Franse bondsvoor­zit­ter kaart “abnormale excessen” van Argentij­nen tijdens titelvie­ring aan: “Ging veel te ver”

  De Franse bondsvoorzitter Noël Le Graet is niet te spreken over de manier waarop de Argentijnen met de Fransen gespot hebben tijdens hun WK-viering. Vooral een actie van Emiliano Martínez schoot in het verkeerde keelgat. Bij de Argentijnse parade door Buenos Aires toonde de doelman trots een pop met daarop het droevige gezicht van Kylian Mbappé.
 2. Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistieken
  8

  Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistie­ken

  Zijn laatste WK-optreden werd er, niet alleen dankzij de trofee, één voor de geschiedenisboeken. De finale was voor Lionel Messi zijn 26ste match op een WK - een record. Dankzij zijn goals in die finale is de Argentijn ook de eerste ooit die scoort in élke WK-ronde. Maar Messi was niet de enige die voor opvallende WK-statistieken zorgde. Van tiener aan de macht tot weinig schoten, maar veel goals.