Perschef Brazilië oogst bakken kritiek nadat hij kat hardhandig wegwerkt tijdens persbabbel: “Slecht mens”

Het WK in Qatar blijft verrassen. Toen Vinicius Jr. de pers toesprak in aanloop naar de kwartfinale van Brazilië tegen Kroatië, werd de persconferentie plots verstoord door een verloren gelopen kat. De Braziliaanse perschef maakte er korte metten mee en gooide het dier redelijk hardhandig op de grond, wat hem - en Vinicius, die in lachen uitbarstte - veel kritiek opleverde.

41 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Hij had meer lof geoogst als het beestje aandachtig de persconferentie had mee mogen volgen, hadden er ook minder muizen op tafel gedanst..
 • Hilde Boon

  2 maanden geleden
  Ik zie hier weinig nekvel nemen maar wel rugvel maar soit blijkbaar is dit een onpopulaire mening... Een simpele duw op haar achterste richting de kant van de tafel had haar misschien ook genoeg intentie gegeven om van de tafel de springen maarja de meningen zijn duidelijk verdeeld. Niet dat het nodig was want de poes zat niet in de weg maar op haar gemak.
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Hahahaha, daar lach ik nu eens goed mee, met de mensen die hier kritiek op geven. Hebben die mensen het filmpje wel volledig gezien? Die kat gaat weg alsof er NIKS gebeurt is!!
 • eric meers

  2 maanden geleden
  Etienne Vanhoegaerden , wat een zever vertel jij nu . Een kat mag je op 1meter of meer van de grond zelfs ondersteboven laten vallen/gooien ze komt altijd op haat poten terecht . Katten hebben een zeer flexibele ruggengraat en draaien bliksemsnel om hun as zodat ze op hun poten terecht komen
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Een kat die gegooid wordt heeft geen reflex om op zijn pootjes terecht te komen hopelijk wordt de man veroordeeld wegens dierenmishandeling