Agustina Gandolfo met Lautaro Martínez.
Volledig scherm
Agustina Gandolfo met Lautaro Martínez. © Instagram Agustina Gandolfo

Opnieuw tumult bij Argentijnse spelersvrouwen: vrouw van Lautaro Martínez naar ziekenhuis omdat ze glas in drankje opmerkt

WK voetbalHet is niet het WK voetbal van de Argentijnse spelersvrouwen. Nadat ze eerder in het holst van de nacht hun vijfsterrenhotel waren ontvlucht, was de vrouw van Lautaro Martínez in hevige paniek en trok ze naar het ziekenhuis omdat ze tijdens het uitgaan dacht dat ze stukjes glas had ingeslikt.

4 reacties

 • wim bruderlin

  2 maanden geleden
  De meeste families hier in Argentina moeten met 500 euro per maand rondkomen en meestal lukt dat niet. Dus Monique, bedankt voor jouw commentaar.
 • Guy Van Severen

  2 maanden geleden
  Daar nooit meer heen, is de boodschap !
 • Martine Mertens

  2 maanden geleden
  Monique Asaert, het artikel gaat niet over u, het gaat over 800 euro per nacht betalen en geen kwaliteit terug krijgen. Die vrouwen hebben 100% gelijk. Het wordt tijd dat kwaliteit terug op de eerste plaats behandeld wordt. Dit geld overal in de wereld zo. Dit is toch pure oplichting.
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Ze kunnen toch ook thuis blijven. Als gewone arbeiders gaan werken, gaan de echtgenoten toch ook niet mee!
 1. ANALYSE. Wordt lopen in het voetbal overschat? Hoe Lionel Messi en Kylian Mbappé al wandelend een WK domineren
  PREMIUM

  ANALYSE. Wordt lopen in het voetbal overschat? Hoe Lionel Messi en Kylian Mbappé al wandelend een WK domineren

  Zijn hoofd draait naar links. Zijn hoofd draait naar rechts. Ook op zijn vijfendertigste bespeelt Lionel Messi (35) nog altijd meesterlijk ruimte en tijd. Op energiebesparingsmodus. Op het WK wandelt geen speler zo veel als Messi. Waarom is hij daar beter in dan alle andere spelers? Waarom volgt Kylian Mbappé zijn voorbeeld? En hoeveel kilometers moeten hun ploegmaats extra lopen? Analyse van de diepgaande data achter de twee sterren van het WK en de twee finalisten.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.