Marokko viert feest in Rabat.
Volledig scherm
Marokko viert feest in Rabat. © RV

Ook Marokkaanse voetballers feestelijk onthaald in Rabat, straks huldiging bij koning

Niet enkel in Buenos Aires is het groot feest. Ook in de Marokkaanse hoofdstad Rabat hebben tienduizenden supporters hun nationale voetbalploeg feestelijk ontvangen na het WK voetbal, waar Marokko op een knappe vierde plaats eindigde. Uren voor de landing van de voetballers was al een grote mensenmenigte te zien in de stad, zo meldt het staatsagentschap MAP.

12 reacties

 • mohamed messa

  3 maanden geleden
  Ze hebben dit dik verdient! Bedankt Marokko🇧🇪🇲🇦
 • nadia kasas

  3 maanden geleden
  Super verdiend !!!!! En Super mooi om te zien hoe ze verwelkomd zijn bij de koning. prachtig gebaar
 • malika ouchan

  3 maanden geleden
  Trots op onze Atlas Leeuwen. Vierde plaats geweldig. Dima Maghreb.
 • Alfons Detemmerman

  3 maanden geleden
  Eigenaardig daar geen rellen. Proficiat aan de schitterende voetbalploeg
 • Ahmed Tahiri

  3 maanden geleden
  Zeer knappe 4 de plaats bereikt!Fantastiche prestatie !
 1. De prijs voor de ‘ambtenaar van het jaar’ gaat naar deze medewerker op luchthaven tijdens WK-finale
  Play
  WK voetbal

  De prijs voor de ‘ambtenaar van het jaar’ gaat naar deze medewerker op luchthaven tijdens WK-finale

  “Boooeeeee”, riepen sommige passagiers. Maar de luchthavenmedewerker was vastberaden: de televisie moest en zou uitgaan op het einde van zijn werkshift. Zelfs al viel de spannendste finale van een Wereldkampioenschap voetbal ooit tijdens de penaltyserie in beslissende plooi. Zelfs al kon Lionel Messi zijn eerste WK-trofee pakken en Argentinië na 36 jaar zonder voor de derde keer glorie bezorgen. Neen, net voor Tchouaémeni ging aanleggen voor de derde Franse penalty en hun tweede misser, schakelde de man het toestel onherroepelijk uit.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.