AFP
Volledig scherm
© AFP
Saudi-Arabië SAR
1
EINDE
2
Mexico MEX
 • 90'+5' Goal Salem Al-Dawsari
 • Henry Martín Goal 47'
 • Luis Chávez Goal 52'

Ontredderd Mexico strandt na onwaarschijnlijk scenario op zucht van achtste finales, bondscoach stapt meteen op

Hoe dicht kan je komen? Mexico is op een zucht van de kwalificatie voor de achtste finales gestrand. Eén doelpuntje kwamen ze lange tijd tekort, maar in het slot telde Saoedi-Arabië hen helemaal uit. Meteen het sein voor bondscoach Gerardo Martino om op te stappen. “Mijn contract is met het laatste fluitsignaal afgelopen.”

1 reactie

 • Herman Van Arendonk

  2 maanden geleden
  Volgens mij is dit pas de eerste keer dat Mexico niet door de groepfase van een WK komt. Dit was een spannende poule.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Beledigingen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?
  WK voetbal
  2

  Beledigin­gen naar ploegmaats en ruzie met bondscoach Deschamps: zorgde Benjamin Pavard voor toxische sfeer in Franse kamp?

  Zorgde Benjamin Pavard (26) op het WK voetbal voor een toxische sfeer bij de Franse selectie? Volgens Romain Molina, bekend journalist bij BBC Sport en CNN, ging de flankverdediger in de clinch met bondscoach Deschamps en bekritiseerde hij tijdens de finale zonder schroom zijn medespelers vanop de bank. Gefrustreerd omdat hij na de openingsmatch tegen Australië gepasseerd werd. En zeggen dat Pavard vier jaar geleden nog de mooiste goal van het WK maakte...