AFP
Volledig scherm
© AFP
Saudi-Arabië SAR
1
EINDE
2
Mexico MEX
 • 90'+5' Goal Salem Al-Dawsari
 • Henry Martín Goal 47'
 • Luis Chávez Goal 52'

Ontredderd Mexico strandt na onwaarschijnlijk scenario op zucht van achtste finales, bondscoach stapt meteen op

Hoe dicht kan je komen? Mexico is op een zucht van de kwalificatie voor de achtste finales gestrand. Eén doelpuntje kwamen ze lange tijd tekort, maar in het slot telde Saoedi-Arabië hen helemaal uit. Meteen het sein voor bondscoach Gerardo Martino om op te stappen. “Mijn contract is met het laatste fluitsignaal afgelopen.”

1 reactie

 • Herman Van Arendonk

  2 maanden geleden
  Volgens mij is dit pas de eerste keer dat Mexico niet door de groepfase van een WK komt. Dit was een spannende poule.
 1. Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistieken
  8

  Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistie­ken

  Zijn laatste WK-optreden werd er, niet alleen dankzij de trofee, één voor de geschiedenisboeken. De finale was voor Lionel Messi zijn 26ste match op een WK - een record. Dankzij zijn goals in die finale is de Argentijn ook de eerste ooit die scoort in élke WK-ronde. Maar Messi was niet de enige die voor opvallende WK-statistieken zorgde. Van tiener aan de macht tot weinig schoten, maar veel goals.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.