Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © Photo News

Na het ontslag van Enrique: beloftencoach De la Fuente neemt over, Spanjaarden zagen Martínez wel zitten

Spanje gaat in zee met beloftencoach De la Fuente. Bondscoach Luis Enrique werd vandaag bedankt na de vroegtijdige uitschakeling op het WK voetbal. In Spanje zelf zagen ze een niet onbekende ex-bondscoach van de Rode Duivels graag komen, al was hij volgens de gespecialiseerde pers nooit kandidaat nummer één. De la Fuente was dat wel.

26 reacties

 • jan marynissen

  2 maanden geleden
  De Spanjaarden zijn veel slimmer !
 • rudi van dijck

  2 maanden geleden
  met Martinez vullen zijn praatjes wel de gaatjes.. geen daden maar woorden.. als hij zo goed was, dan hadden de RD wel alles gewonnen wat nodig was!! nooit begrepen wat de KBVB daar in zag?? was zelf een slechte voetballer, en als trainer heeft hij overal zijne C4 gekregen. maar voor de KBVB is dat allemaal ok. die kijken niet verder.
 • Didi Hanssens

  2 maanden geleden
  Louis Enrique is uitgekozen tot slechte bondscoach van spanje aller tijden door 4miljoen Spanjarden die mochten stemmen.
 • Franky Malfliet

  2 maanden geleden
  Dat hebben ze dan aan 3 Spanjaarden gevraagd denk ik
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Was wel de grap van het jaar geweest die martinez bij la roja. Ze lachen zich te pletter in Spanje met dat nieuws
 1. “De Fransen zijn opzettelijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwijgen

  “De Fransen zijn opzette­lijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwij­gen

  De meest controversiële tweet van de finale van het WK voetbal? Die kwam van de hand van Piers Morgan, de Engelse journalist die onlangs weer in de schijnwerpers stond als vragensteller van Ronaldo’s onofficiële afscheidsinterview aan Manchester United. Nadat Di María er 2-0 van maakte en Frankrijk werkelijk nergens was, tweette hij dat de Fransen “opzettelijk vergiftigd werden” om Messi toch maar het WK te kunnen schenken. En CR7 zelf? Die bleef - als meest gevolgde mens op de planeet op sociale media - stil over de finale.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen, een historisch voetbalmoment dat ook de wereldpers in vervoering bracht. Niets dan lof en felicitaties voor de Argentijnen, maar vooral voor Messi ‘himself’. “De voet van God” en “De grootste ooit” pronken op enkele buitenlandse covers. Gekroond tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de “bloederige inflatie” even naar het achterplan verdwijnen.