Decio De Maria.
Volledig scherm
Decio De Maria. © AFP

Mexico richt pijlen op WK 2026

Mexico zal zich kandidaat stellen voor de organisatie van het WK voetbal in 2026. Dat heeft de voorzitter van de Mexicaanse voetbalbond laten optekenen.

 1. De 'masterclass' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK
  PREMIUM
  Rode Duivels

  De 'master­class' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK

  40 dagen geleden behaalden de Rode Duivels historisch brons op het WK in ­Rusland. Een rollercoaster is het geweest. Van vreugde, paniek, euforie, en ­verdriet. In zijn eerste interview sinds het WK doet Roberto Martínez de doos vol herinneringen open en signeert hij het nieuwe boek – dat van Euro 2020. ­"Sometimes, you need a bad result to become number ones."
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”