Decio De Maria.
Volledig scherm
Decio De Maria. © AFP

Mexico richt pijlen op WK 2026

Mexico zal zich kandidaat stellen voor de organisatie van het WK voetbal in 2026. Dat heeft de voorzitter van de Mexicaanse voetbalbond laten optekenen.

 1. Belgische vlag krijgt voor Fransen na uitlatingen Rode Duivels andere betekenis: "Frankrijk - Frustratieland: 1-0"
  WK voetbal

  Belgische vlag krijgt voor Fransen na uitlatin­gen Rode Duivels andere betekenis: "Frankrijk - Frustratie­land: 1-0"

  We zijn nu meer dan een week verder, maar het treffen tussen Frankrijk en België in de halve finale van het WK blijft nog steeds nazinderen. Na de giftige prikken van enkele Rode Duivels over de speelstijl van Les Bleus werd onze vlag bij Franse Twitteraars synoniem voor "seum" wat zo veel wil zeggen als "frustratie". Ook een beeld uit de documentaire van het Franse televisiestation TF1 werd bewerkt tot: "Frankrijk - Frustratieland: 1-0".
 2. De 'masterclass' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK
  PREMIUM
  Rode Duivels

  De 'master­class' tegen Brazilië, die verdomde 10de juli en nieuwe namen: Martínez gaat geen onderwerp uit de weg in eerste groot interview na WK

  40 dagen geleden behaalden de Rode Duivels historisch brons op het WK in ­Rusland. Een rollercoaster is het geweest. Van vreugde, paniek, euforie, en ­verdriet. In zijn eerste interview sinds het WK doet Roberto Martínez de doos vol herinneringen open en signeert hij het nieuwe boek – dat van Euro 2020. ­"Sometimes, you need a bad result to become number ones."