Lionel Messi (links) heeft Canelo Álvarez op z'n achterste poten gekregen.
Volledig scherm
Lionel Messi (links) heeft Canelo Álvarez op z'n achterste poten gekregen. © PN/RV/AP

Mexicaanse topbokser ontketent Twitterrel nadat hij Lionel Messi schoffeert, Sergio Agüero dient hem van repliek: “Jij kent niets van voetbal”

WK voetbalTopbokser Canelo Álvarez is boos. Erg boos, zelfs. De 32-jarige Mexicaan zag beelden uit de Argentijnse kleedkamer nadat Messi & co zijn land hadden verslaan op het WK en daarop zag hij iets wat hem totáál niet zinde. Met een overdreven reactie als gevolg. Zelfs Sergio Agüero dient hem nu van repliek.

9 reacties

 • Johan Brusselmans

  1 maand geleden
  Voetbal is show. Heeft niks met sport te maken
 • Sjef van der Heijden

  2 maanden geleden
  Ze zijn gewoon enorm opgelucht en alle shirtjes belanden uiteindelijk op een grote hoop op de grond. Lekker blijven boksen en vooral niet naar het voetbal kijken.
 • Jozef vanden kieboom

  2 maanden geleden
  Geef mij maar een EK ipv een WK Hier hebben ze toch nog een beetje respect voor elkaar En er komen nog een paar matchen aan waar het gaat knallen Iran -USA Uruguay - Servië Brasil -Argentinië
 • Lien Claeys

  2 maanden geleden
  Professioneel als bokser zo n uitspraken doen
 • Dirk Bytebier

  2 maanden geleden
  Niks anders dan haat is deze sport . geen enkel blik van puur sportivietijd nog te vinden voor het minste of geringste is er haat
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.