Volledig scherm
© Photo News
3
EINDE
0
 • Dries Mertens 47'
 • Romelu Lukaku 69' 75'

Meteen op koers! Beauty Mertens neemt druk van de ketel en ook Lukaku haalt uit, maar Degryse waarschuwt: "Tegen Tunesië zal het toch beter moeten"

WK voetbalOpdracht meer dan volbracht. De Rode Duivels hebben met een 3-0-zege tegen Panama een prima WK-start genomen. Neen, lang niet alles was goed – zeker voor de pauze- maar drie mooie goals in de tweede helft maakten véél goed. Vooral de opener van Mertens was een beauty, waarna ook Lukaku vertrouwen tankte met twee knappe goals. We zitten op koers.

180 reacties

 • Cyriel Van den Eede

  3 jaar geleden
  En het zal idd beter moeten. Hoop dat de reds gisteren de match tegen Engeland hebben gezien. Een verwittigde ploeg is er ..... .veel waard !
 • Frederik canoot

  3 jaar geleden
  Het zal beter moeten als je wint kan het toch niet beter.Of ken ik er niets meer van ?
 • Erik Audenaert

  3 jaar geleden
  Tot nu toe is er geen enkele ploeg op dit WK in geslaagd om een goede wedstrijd te spelen . Dus waarom mag ons België dan geen slechte eerste helt op de mat brengen ? Slecht spelen en winnen is de kunst in het voetbal .
 • Lucaz Keizer

  3 jaar geleden
  Sommige mensen zitten hier precies te wachten om negatieve commentaren neer te schrijven. Was het super, tuurlijk niet. Maar tegen een ploeg die enkel verdedigt, en bij elke actie die je maakt een fout begaat, geniepig of hard, is het zeer moeilijk voetballen. Vraag het mar eens aan Messi en zijn vrienden. En ja, Carasco en Meunier moeten wakker woorden. Voor de Lukaku haters: een spits moet scoren, heeft hij dat niet gedaan misschien?
 • jan janssens

  3 jaar geleden
  ik ben meer dan ooit een non-believer. Martinez heeft weeral het geluk van het resultaat aan zijn kant, maar dit blijft niet duren. Als je tegen zo'n ploeg 3 gele kaarten pakt (die van De Bruyne had eigenlijk rood moeten zijn) en bijna 2 goals weggeeft, is dat niets om fier op te zijn. Meunier en Carrasco niet uit de ploeg = einde tornooi.
 1. Na de kale knikker van Barthez, de snor van Rami: hoe Franse international met brandblusser het hotel helemaal op stelten zette
  WK voetbal

  Na de kale knikker van Barthez, de snor van Rami: hoe Franse internatio­nal met brandblus­ser het hotel helemaal op stelten zette

  Hoewel Adil Rami geen enkele minuut speelde op het WK in Rusland, had ook hij een aandeel in de WK-triomf van Les Bleus. Griezmann raakte de snor van de verdediger telkens voor de wedstrijd aan en zelfs bondscoach Deschamps deed het voor de finale. De Franse international vertelde op TF1 overigens ook dat het hotel op stelten stond na de gewonnen 1/8ste finale tegen Argentinië, waarop de vriend van Pamela Anderson het brandblusapparaat bovenhaalde.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"