Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
3
EINDE
0
Panama PAN
 • 47' Goal Dries Mertens
 • 69' 75' Goal Romelu Lukaku

Meteen op koers! Beauty Mertens neemt druk van de ketel en ook Lukaku haalt uit, maar Degryse waarschuwt: "Tegen Tunesië zal het toch beter moeten"

WK voetbalOpdracht meer dan volbracht. De Rode Duivels hebben met een 3-0-zege tegen Panama een prima WK-start genomen. Neen, lang niet alles was goed – zeker voor de pauze- maar drie mooie goals in de tweede helft maakten véél goed. Vooral de opener van Mertens was een beauty, waarna ook Lukaku vertrouwen tankte met twee knappe goals. We zitten op koers.

180 reacties

 • Cyriel Van den Eede

  4 jaar geleden
  En het zal idd beter moeten. Hoop dat de reds gisteren de match tegen Engeland hebben gezien. Een verwittigde ploeg is er ..... .veel waard !
 • Frederik canoot

  4 jaar geleden
  Het zal beter moeten als je wint kan het toch niet beter.Of ken ik er niets meer van ?
 • Erik Audenaert

  4 jaar geleden
  Tot nu toe is er geen enkele ploeg op dit WK in geslaagd om een goede wedstrijd te spelen . Dus waarom mag ons België dan geen slechte eerste helt op de mat brengen ? Slecht spelen en winnen is de kunst in het voetbal .
 • Lucaz Keizer

  4 jaar geleden
  Sommige mensen zitten hier precies te wachten om negatieve commentaren neer te schrijven. Was het super, tuurlijk niet. Maar tegen een ploeg die enkel verdedigt, en bij elke actie die je maakt een fout begaat, geniepig of hard, is het zeer moeilijk voetballen. Vraag het mar eens aan Messi en zijn vrienden. En ja, Carasco en Meunier moeten wakker woorden. Voor de Lukaku haters: een spits moet scoren, heeft hij dat niet gedaan misschien?
 • Jan Janssens

  4 jaar geleden
  ik ben meer dan ooit een non-believer. Martinez heeft weeral het geluk van het resultaat aan zijn kant, maar dit blijft niet duren. Als je tegen zo'n ploeg 3 gele kaarten pakt (die van De Bruyne had eigenlijk rood moeten zijn) en bijna 2 goals weggeeft, is dat niets om fier op te zijn. Meunier en Carrasco niet uit de ploeg = einde tornooi.