Kylian Mbappé dikte z'n WK-totaal aan tot 7 goals.
Volledig scherm
Kylian Mbappé dikte z'n WK-totaal aan tot 7 goals. © AP
Frankrijk FRA
2
EINDE
1
Denemarken DEN
 • 61' 86' Goal Kylian Mbappé
 • Andreas Christensen Goal 68'

Mbappé loodst Frankrijk met twee goals voorbij Denemarken en als eerste land naar achtste finales

WK voetbalFrankrijk heeft zich als eerste land geplaatst voor de achtste finales. Met een duurbevochten maar oververdiende zege tegen Denemarken, dankzij twee doelpunten van Kylian Mbappé, blijft de regerende wereldkampioen dus op het goede spoor om zichzelf op de erelijst op te volgen. Denemarken is verplicht de slotmatch tegen Australië te winnen om zich alsnog te kwalificeren voor de tweede ronde.

14 reacties

 • Kurt Casteleyn

  2 maanden geleden
  Jan Jansen vindt dat Frankrijk de overwinning verdient en verdiend naar de volgende ronde gaat. Verdient een duimpje. Echt verdiend!
 • Peter Allemeersch

  2 maanden geleden
  Waarom zoveel frustraties? Frankrijk verdient dit. De verdediging wel niet zo goed maar de aanvallers ... ja ... toch heel goed.
 • Geert Leenders

  2 maanden geleden
  Frankrijk is gewoon een stevige ploeg die trouwens in 2018 verdiend van België won. Bonne chance, la France!
 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  Maakt niet uit hoe goed ze spelen te arrogant naar mijn mening zal er nooit van houden.
 • DANNY VANDOMMELE

  2 maanden geleden
  Er was duidelijk een reukje aan het eerste Franse doelpunt.Normaal als het nipt is kijkt de var nog even,maar nu was er geen enkel var beeld te zien,direct aftrappen voor Denemarken.Ook achteraf werdt geen lijn meer getoond.
 1. “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen, een historisch voetbalmoment dat ook de wereldpers in vervoering bracht. Niets dan lof en felicitaties voor de Argentijnen, maar vooral voor Messi ‘himself’. “De voet van God” en “De grootste ooit” pronken op enkele buitenlandse covers. Gekroond tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de “bloederige inflatie” even naar het achterplan verdwijnen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.