BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

"Major changements": deze Duivels krijgen in principe rust tegen Engeland

WK voetbalWie last heeft, krijgt rust. Wie op geel gevaar staat ook. Roberto Martínez wil donderdag geen risico's nemen. Al is het maar omdat de tweede plaats op dit moment meer perspectieven opent - sportief én extrasportief.

16 reacties

 • Marc Ledure

  4 jaar geleden
  Wij hebben er toch niets mee te verliezen , we gaan alle over.twee , Laat os toppers maar rusten. De belangrijkste wedstrijden komen nu achter Engeland - Belgie.
 • Catt Chris

  4 jaar geleden
  Geniet nog van de voorlaatste match zou ik zeggen
 • Mouch van der woude

  4 jaar geleden
  Laten rusten? Watjes. Laatste 2 wedstrijden niet moeten inspannen.
 • Noella Vancompernolle

  4 jaar geleden
  Engeland heeft zijn 'B-elftal' laten oefenen tegen Costa Rica. We krijgen dus twee B's tegenover elkaar. Ik zie liever een nieuwe loting na de groepsfase. De groepswinnaars in pot 1 en de tweedes in pot 2. Zonder vastgelegde plaatsen. En gefoefel wordt vermeden.
 • John Ulmer

  4 jaar geleden
  Groot gelijk. Geen risico's nemen met kleine blessures. De Engelsen zullen heus ook wel wat invallers opstellen. Wat de gele kaarten betreft: ik had ze op het einde van de match tegen Tunesië onopvallend bewust geel laten pakken....
 1. Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty: FIFA moet minstens 440 miljoen voorzien voor uitgebuite arbeiders WK Qatar

  Amnesty International, een coalitie van mensenrechtenorganisaties, en groepen voetbalfans hebben in een open brief de internationale voetbalorganisatie FIFA opgeroepen om een herstelprogramma op te zetten. Dat zou een vorm van compensatie moeten bieden voor de uitbuiting van arbeiders tijdens de voorbereidingen van het wereldkampioenschap voetbal dit jaar in Qatar. Daarnaast moet het programma ook zorgen dat het misbruik zich niet meer herhaalt in de toekomst.