Luis Enrique sprak zijn bewondering uit over Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Luis Enrique sprak zijn bewondering uit over Remco Evenepoel. © Belga/Twitch

Luis Enrique over zijn hart voor de koers: “Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel, puur spektakel”

Luis Enrique staat niet alleen goed te coachen op het WK voetbal, de Spaanse bondscoach is ook op het internet één van de blikvangers in Qatar. Op Twitch beantwoordt hij op bijna dagelijkse basis vragen van fans. En toen ging het plots over de koers. En Remco Evenepoel. En Wout van Aert.

2 reacties

 • Guy Van Severen

  2 maanden geleden
  100 % kenner !
 • MARTIN VERHAMME

  2 maanden geleden
  Topcoach vr mij 💟
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. “De Fransen zijn opzettelijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwijgen

  “De Fransen zijn opzette­lijk vergiftigd”: ‘Ronaldo-journalist’ Piers Morgan krijgt Twitter over zich heen, CR7 zelf hult zich in stilzwij­gen

  De meest controversiële tweet van de finale van het WK voetbal? Die kwam van de hand van Piers Morgan, de Engelse journalist die onlangs weer in de schijnwerpers stond als vragensteller van Ronaldo’s onofficiële afscheidsinterview aan Manchester United. Nadat Di María er 2-0 van maakte en Frankrijk werkelijk nergens was, tweette hij dat de Fransen “opzettelijk vergiftigd werden” om Messi toch maar het WK te kunnen schenken. En CR7 zelf? Die bleef - als meest gevolgde mens op de planeet op sociale media - stil over de finale.