ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

LOUIS PRIVÉ, DEEL 1. Van Gaal, de familieman en liefdevol­le echtgenoot: “Louis is net een oud wijf, hij merkt alles op”

Louis van Gaal en het Nederlandse elftal jagen in Qatar op de wereldtitel. De excentrieke toptrainer is op zijn 71ste populairder dan ooit, maar hoe is hij echt? Tijd om de man achter de coach nog eens volledig te leren kennen. Vandaag deel 1: een man die na een persoonlijk drama zijn geloof in God verloor en op het belang van geld moet worden gewezen, maar bovenal een familieman en liefdevolle echtgenoot is, die volledig achter zijn vrouw Truus staat: “Dan vraagt hij: heb je al onder je kussen gekeken? Ligt er weer een cadeautje.” Morgen: de workaholic met prostaatkanker.

20 reacties

 • Patrick Devogelaere

  2 maanden geleden
  Top trainer, entertainer en een goed mens.
 • Christine De Spiegeleir

  2 maanden geleden
  Topper!
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Steeds persconferenties met een vleugje humor.
 • Gino Van Laetem

  2 maanden geleden
  Ik ben grote fan!
 • Werner Van Crombrugghe

  2 maanden geleden
  Voor zo iemand kan je alleen maar respect hebben ,en toch zijn er mensen die hem steeds maar bekritiseren,maar beter te benijden dan te beklagen,en jaloezie zal er altijd zijn,hoge bomen vangen veel wind.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen, een historisch voetbalmoment dat ook de wereldpers in vervoering bracht. Niets dan lof en felicitaties voor de Argentijnen, maar vooral voor Messi ‘himself’. “De voet van God” en “De grootste ooit” pronken op enkele buitenlandse covers. Gekroond tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de “bloederige inflatie” even naar het achterplan verdwijnen.