Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Laat Cristiano met rust”: Portugese bondscoach hekelt aanhoudende vragen over Ronaldo, maar die zorgt opnieuw voor wrevel in kleedkamer

“Laat Cristiano met rust.” Portugees bondscoach Fernando Santos heeft op zijn persbabbel voor de WK-kwartfinale tegen Marokko zijn ongenoegen geuit over de aanhoudende vragen over de situatie van Ronaldo. Al lijkt CR7 door het verblijf van een vertrouwenspersoon in Qatar toch opnieuw voor wrevel te zorgen in de Portugese kleedkamer.

8 reacties

 • Monique Der kinderen

  2 maanden geleden
  Wie hoog vliegt valt altijd laag sorry zelf gezocht
 • Jan Herreman

  2 maanden geleden
  Hoge bomen vangen veel wind ,maar er is een tijd van komen en van gaan.
 • Rachid Laghmouchi

  2 maanden geleden
  Zou juist blij zijn dat hij speelt tegen Marokko want dribbelen zoals zijn jonge jaren gebeurd er bijna niet, dus is perfect en minder gevaar.
 • yassine jelassi

  2 maanden geleden
  Jongens stop een keer met die man te vernederen. Die jongen hebt ons mooie voetbal avond en spectaculaire momenten laten mee makken . Veel mensen hebben dit vergeten. De echte voetbal fan niet Zoveel hem of leo zijn de droom van ieder kind. En nu ploots die twee zijn niet meer goed genoeg Respect moet je hebben . 37 en 35 chapeau aan die twee maestros
 • Liesbeth Cuppens

  2 maanden geleden
  Sorry, maar ik kan geen begrip opbrengen voor de ongemakkelijke situatie van CR. Jarenlang wil hij in het middelpunt van de belangstelling staan. Nu maakt hij kennis met de keerzijde van veel aandacht.