REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

“Kunnen we Messi geen FIFA-voorzitter maken?”: huisanalisten Mulder & Degryse smulden van “beste WK-finale ooit”

WK voetbalMeeslepend, zinderend, bloedstollend: de WK-finale was het allemaal. Toen we een kwartier na de grote triomftocht van Lionel Messi onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse om hun slotoordeel vroegen, zaten beide heren nog te trillen van plezier. “Martinez was even belangrijk als Messi. Ook al is hij een gangster.”

9 reacties

 • wesley netnem

  3 maanden geleden
  iedereen wist wat de uitslag Ging zijn ! Het was trouwens al lang voor het WK begon verkondigd ! Wat als Bv: Kroatië WK kampioen werd ... Dan had je max 4 miljoen supporter waar je aan kon verdienen en amper sfeer in Doha ! Argentinië is met 44 miljoen knotgekke fans die heel hun hebben en houden verkopen om in Qatar te komen kijken ! Snel je rekening maken en je weet dat alleen Grote landen WK kampioen worden gemaakt door FIFA ?! Anders zou heel dat systeem niet rendabel zijn !!
 • rudy de clerck

  3 maanden geleden
  Pelé nog steeds nummer een
 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Kunnen we stoppen over Messi, hij was gewoon één van de elf, meer niet. Na zijn fratsen tegen Nederland vind ik persoonlijk hem de kleinste voetballer aller tijden. Trouwens heel die Argentijnse ploeg werd geen kampioen door God. Ze hadden de scheids mee, kregen penalties die er geen waren, rode kaarten gaf men niet ondanks dat acties donkerrood verdienden. Kan verder die Zwitser ook van de foto gehaald worden. Die zijn uitspraken waren degoutant.
 • Saskia Jongen

  3 maanden geleden
  Als je zo geholpen wordt door de scheidsrechters dan kun je winnen ja , messi moest winnen , allemaal manipulatie
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Het moet enorm pijnlijk zijn voor de anti Messi's en voetbalkijkers om zien hoe gelukkig overal ter wereld miljarden echte liefhebbers van het voetbal zijn dat Argentinie wereldkampioen is en dat er absoluut geen twijfel meer kan bestaan, alsof die al bestond, wie er de GOAT is. In de finale van het WK een zeer belangrijke penalty scoren en een pre-assist en een veldgoal. Maar voor de criticasters waarschijnlijk veel te weinig.
 1. KIJK. Zo is het om wereldtitel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijnse mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter
  Play
  1

  KIJK. Zo is het om wereldti­tel naast Messi te vieren: De Paul deelt unieke beelden van Argentijn­se mensenzee, Tagliafico filmt vanuit helikopter

  Wat een beelden. Ook al is het nog nacht in Argentinië: in Buenos Aires is een enorme mensenmassa op de been om de wereldtitel van Lionen Messi en co te vieren. Middenvelder Rodrigo De Paul zit op de open bus naast Messi en deelde op zijn Instagram al indrukwekkende beelden, net als onder anderen Angel Di Maria en Lautaro Martínez. Bekijk ze hierboven!
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.