KIJK. Mateo Messi met kattenkwaad in de tribunes: mama Antonela moest tegen Australië tussenkomen na incident met kauwgom

Ook het gezin van de beste voetballer ter wereld ontsnapt niet aan het kattenkwaad van drie broers. In de achtste finales tussen Argentinië en Australië amuseerden Mateo (10), Thiago (7) en Ciro (4) Messi zich kostelijk. Al ging er eentje wel z'n boekje te buiten.

3 reacties

 • Jean De Grande

  2 maanden geleden
  Kinderen blijven kinderen. De moeder greep tenminste onmiddellijk in, dat kunt ge van de meeste jonge ouders niet meer zeggen. Die krengen van kinderen mogen alles zo lang de ouders maar niet gestoord worden.
 • August Leemans

  2 maanden geleden
  Hoe mooi. Een mama die haar zoon de waarden van fatsoen bijbrengt en een kind dat zichzelf kan zijn en toch respect heeft voor de autoriteit van mama. Ja, dit neemt men opvoeding.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Alles begint bij opvoeding , best zo spartaans mogelijk (lol)
 1. “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  “De voet van God” en “Eindelijk die Heilige Graal”: lyrische wereldpers kroont Lionel Messi tot de beste aller tijden na WK-triomf

  Argentinië en Lionel Messi wereldkampioen, een historisch voetbalmoment dat ook de wereldpers in vervoering bracht. Niets dan lof en felicitaties voor de Argentijnen, maar vooral voor Messi ‘himself’. “De voet van God” en “De grootste ooit” pronken op enkele buitenlandse covers. Gekroond tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de “bloederige inflatie” even naar het achterplan verdwijnen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.