KIJK. Knokpartij in het stadion: Argentijnse en Mexicaanse fans op de vuist, gezicht van supporter volledig onder het bloed

Op het veld haalde Argentinië het na knappe doelpunten van Mexico, in de tribunes werd de partij daarentegen ontsierd. Fans van beide landen gingen op de vuist met elkaar en dat ging er stevig aan toe. Het gezicht van een Argentijnse supporter zat zelfs volledig onder het bloed. In bovenstaande video zijn enkele (harde) beelden van de knokpartij te bekijken.

4 reacties

 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Ja, voetbal een feest: dat zie je nu in Brussel wel ! En dan hebben ze nog gewonnen. Wat zou er dan gebeuren bij verlies ?
 • Jacques Vandevelde

  2 maanden geleden
  Voetbal is altijd al een feest geweest wereldwijd !
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Fijne supporters blijkbaar...😏...! Niet tegen hun verlies kunnen eh ... Er zijn ergere dingen in het leven ...
 • Johan Debeck

  2 maanden geleden
  Voetbal een feest 🫣🫣🫣
 1. Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkampioen beleven”
  Play
  46

  Lionel Messi danst in kleedkamer en denkt niet aan afscheid: “Wil matchen als wereldkam­pi­oen beleven”

  Vreugde, tranen, ongeloof. Alle emoties kwamen samen bij de Argentijnen. En niet in het minst bij Lionel Messi. Eindelijk die wereldtitel. Dat zorgde voor een immense ontlading. Eerst mocht hij als aanvoerder - in een Arabisch gewaad - de trofee in de lucht steken. Nadien werd zijn vrouw Antonela Roccuzzo en kinderen bij het feest betrokken. Om vervolgens op de schouders van zijn ploegmaats door het Lusail Stadium rondgedragen te worden. Op Instagram doken beelden op van een dansende Messi in de kleedkamer.