Jorginho miste een penalty.
Volledig scherm
Jorginho miste een penalty. © EPA

Italië breekt record, maar wint opnieuw niet na gemiste strafschop Jorginho - Duitsland en Spanje houden schietoefeningen

WK-KWALIFICATIESEuropees kampioen Italië mag een record bijschrijven. De Squadra is na vanavond de enige ploeg ooit die 36 matchen op een rij ongeslagen is. Toch won Italië opnieuw niet: het bleef op 0-0 steken in Zwitserland.

1 reactie

 • Dirk Doms

  2 maanden geleden
  Als je die penalty's ziet met al dat getrappel en onderbroken aanloop dan snap ik niet waarom de keepers niet mogen bewegen. De regel was vroeger een aanloop zonder onderbreking, waarom is deze gewijzigd ?
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.