Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk.
Volledig scherm
Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk. © ANP

ING Nederland haakt af als WK-sponsor Oranje, Rode Duivels mogen (voorlopig) op beide oren slapen

WK voetbalDe hoofdsponsor van het Nederlands nationaal elftal gaat niet mee naar het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. ING Nederland maakt bij dit toernooi geen gebruik van de mogelijkheid om kaarten te krijgen voor personeel en klanten, meldt de bank aan De Telegraaf. Volgt ING België straks dat voorbeeld? “Te vroeg om dat te zeggen.”

19 reacties

 • Gino De Neef

  2 maanden geleden
  Als ING het meent dan moeten ze elke sponsoring stoppen
 • Kristof Breskens

  4 maanden geleden
  Dit een sterk signaal ? Laat me niet lachen. Die kaarten worden gewoon aan iemand anders gegeven. Een sterk signaal zou zijn om de nationale ploeg niet langer te sponsoren , omdat zij blijkbaar geen probleem hebben om te gaan spelen in voetbaltempels te gaan spelen die gebouwd zijn op de lijken van de arbeiders uit armere streken. Qatar, waar vrouwen niet gelijkwaardig zijn, waar rascisme gelegaliseerd is, geen vrije meningsuiting. Proficiat Romelu en co. En uiteraard ook Filip Joos.
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Sterk, kan ik alleen maar respect voor hebben en niet zoals de voetballers die op de knie gaan of de bonden die wel het bloedgeld aannemen.
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Het is nog maar eens een bewijs hoe wij onze kop altijd in het zand steken . Het zal weer een uitleg zijn dat we het samen met Europa moeten beslissen zeker ? De 6500 slachtoffers zijn onvermijdelijke slachtoffers zeker ?
 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Ze stropen wel de klanten dat wel hun beheerkosten en andere kosten zijn om u tegen te zeggen.