🎧 HET WK VAN TOEN. “Sommigen moesten na de wedstrijden aan baxters hangen!”: Degryse en Borkelmans over de avonturen van de Duivels in 1994

Het WK van toenOnder leiding van bondscoach Paul Van Himst trekken de Rode Duivels naar het eerste wereldkampioenschap voetbal in de Verenigde Staten. Extrasportief bleek dat WK echt wel een voltreffer, met een strand waar onze de Belgen maar al te graag gingen genieten. We leren ook welke Duivels in de VS shopaholics bleken, hoe ze in de val werden gelokt voor de opnames van ‘Go West’ en voor hoeveel geld er nu écht werd gepokerd.

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Al wandelend naar een wereldtitel én een Instagramrecord: de finalecijfers van Lionel Messi
  WK

  Al wandelend naar een wereldti­tel én een Instagram­re­cord: de finalecij­fers van Lionel Messi

  Van de twaalf kilometer die hij in de WK-finale aflegde, wandelde Lionel Messi (35) er zeven. Meer dan de helft dus. Op het voorbije WK was er geen enkele speler die zo veel meters aflegde aan wandelsnelheid, maar de superster spaarde zijn energie voor de grote momenten. Negen andere Argentijnse spelers knapten het vuile werk op in dienst van zijn genie. Dit zijn de finale statistieken van Koning Messi.