Messi en Ronaldo in de Louis Vuitton-campagne.
Volledig scherm
PREMIUM
Messi en Ronaldo in de Louis Vuitton-campagne. © Instagram

Het verhaal achter dé foto van Messi en Cristiano Ronaldo: hoe Louis Vuitton de fans mogelijk in ootje neemt, maar ook ‘scoort’ op voetbalmarkt

WK voetbalDe iconische campagne gaat de wereld rond: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo kruipen als beste voetballers deze eeuw voor Louis Vuitton bij de WK-start in de huid van schaakgrootmeesters. Al groeit de speculatie of de foto authentiek is, ‘scoort’ Vuitton wel opnieuw raak op de voetbalmarkt. Wat maakt het luxemerk zo populair bij de toppers?

5 reacties

 • Peggy Laureys

  2 maanden geleden
  Iconisch ! 🐐vs🐐, love it !
 • André Vanoutryve

  2 maanden geleden
  Wie houdt nu niet van een Louis Vuitton?
 • Philippe Deckers

  2 maanden geleden
  Prachtig.
 • Sven Van Waes

  2 maanden geleden
  Iconisch, niet meer niet minder
 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Wat maakt het luxemerk zo populair ? Overal staat het logo op, dus dat pocht lekker. Eentje van Delvaux is kwalitatief evenwaardig of beter, maar dat zie je niet van ver. Die echt rijk zijn en wat opvoeding hebben zie je niet met LV, voetballers des te meer.
 1. Onwezenlijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldtitel houden
  1054

  Onwezen­lijk! Argentinië van de hemel naar de hel en terug, ook hattrick Mbappé kan Messi en co niet van derde wereldti­tel houden

  Wat een WK-finale! Emotionele rollercoaster. Onwezenlijk scenario, beslist in een thriller van een penaltyserie. 3-3 na 120 minuten, 4-2 na de strafschoppen. Dan toch in het voordeel van Messi (35), goed voor twee goals. Al deed WK-topschutter (8 goals) Mbappé in een waanzinnige tweestrijd nog beter met een ware hattrick. Maar de ultieme kroon was voor Messi, ook verkozen tot beste speler van het toernooi. Na zijn laatste WK-match voor de Albiceleste definitief God in Argentinië. Nu ook de wereldtitel op een haast ongeëvenaard palmares. In de voetsporen van Mario Kempes (1978) en Diego Maradona (1986) zijn land de allergrootste triomf bezorgd. Lionel Messi, el mas grande.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”