Bounou vlak voor de aftrap tegen de Rode Duivels.
Volledig scherm
Bounou vlak voor de aftrap tegen de Rode Duivels. © Twitter

Het mysterie eindelijk ontrafeld: daarom ‘verdween’ Marokkaans doelman Bounou vlak voor aftrap tegen Rode Duivels plots

WK voetbalU herinnert zich ongetwijfeld nog de ‘verdwijntruc’ van Yassine Bounou vlak voor de WK-match van Marokko tegen de Rode Duivels. De doelman verdween na de volksliederen, en nadat hij naar het hoofd had gegrepen, plots van het veld. In een interview met deze krant legt landgenoot en ploegmaat Bilal El Khannouss nu uit wat er precies aan de hand was.

2 reacties

 • Joske Vermeulen

  2 maanden geleden
  Goeie beslissing van hemzelf om niet mee te doen. Als je je niet goed voelt dan beter iemand anders de kans geven om te spelen en die andere doelman heeft het perfect gedaan moet ik zeggen.
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Dat noemt men misschien respect voor zijn land.
 1. Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistieken
  8

  Nooit was David groter dan Goliath, tieners krijgen kans en finale vol records voor Messi: enkele opvallende WK-statistie­ken

  Zijn laatste WK-optreden werd er, niet alleen dankzij de trofee, één voor de geschiedenisboeken. De finale was voor Lionel Messi zijn 26ste match op een WK - een record. Dankzij zijn goals in die finale is de Argentijn ook de eerste ooit die scoort in élke WK-ronde. Maar Messi was niet de enige die voor opvallende WK-statistieken zorgde. Van tiener aan de macht tot weinig schoten, maar veel goals.